Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
reddie137 wrote:No to najlepszego ! I wiadomo czego na przyszłe urodziny
A może twój na urodziny przyjedzie I niespodziankę ci zmajstruje
Nie sądzę. Jutro pracują, w niedzielę pewnie też. Termin ich goni. -
Nie zawsze wychodzi za pierwszym razem więc uszy do góry :*
Ja teraz każdej będę polecać wyluzowanie się Mojej kumpeli pomogło i przedwczoraj zobaczyła dwie piękne krechy na teście więc coś w tym jestAlmanah lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Ja odkąd widziałam spadajaca tempkę to wiedziałam że nic z tego. Ale chyba miałam nadzieję i jak zobaczyłam jedna kreche to mnie trochę podlamalo. No nic. Trzeba dalej majstrowac:)
-
Będzie dobrze. U mnie już trzeci cykl, też myślałam na początku, że rachu ciachu będzie bobo, no ale niestety. Trzeba czekać. Ale mam jakieś przeczucie, że tym razem się uda. A jak nie tym razem, to w czerwcu już na pewno.
-
Jaka tu produkcja jest bardzo szybka!!!
Dopytałam położnej a ona lekarza... Progesteron akurat jak nie można w danym dniu to dzień wcześniej lepiej niż dzień późniejPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziewczyny wszystkie zobaczymy 2 kreski
Ja też myślałam, że nie ma nic prostszego jak zrobienie dzidziusia a jednak nie, ja zaczynam teraz 6 cykl starań..Nuteczka91 lubi tę wiadomość
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
asiaa1987 wrote:Dziewczyny wszystkie zobaczymy 2 kreski
Ja też myślałam, że nie ma nic prostszego jak zrobienie dzidziusia a jednak nie, ja zaczynam teraz 6 cykl starań..
Ja właśnie dziś też rozpoczęłam 6 cs:-)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
marta95 wrote:Pisze do was z koca na ogródku, haha. Co tam u was ?
Zaprzestań, proszę łaskawie...
Jak tak można mówić?
Ja w Bólach i Mękach siedzę w pracy;)PCOS, niedoczynność, problem męski
Hej hej Ja byłam na długiej wycieczce z mężem i synkiem, także nogi włażą mi w dupsko. Musieliśmy coś pozałatwiać, a pogoda piękna więc poszliśmy na nóżkach
Nakarmiłam chłopów, mąż poszedł własnie do pracy a ja opadam już z sił. Najchętniej położyłabym się spać, ale to niemożliwe
Kozisina tulę mocno i trzymam baaardzo mocno kciuki :*
-
Dziewczynki objawy ciąży są praktycznie identyczne jak objawy @ dlatego tak ciężko sprecyzować . U mnie takim przełomowym wyznacznikiem w obu ciążach były dwie rzeczy których normalnie nie miewam. Mianowicie to zgaga na około 1-2 dni przed testowaniem, no i taka "piękna" cera. Bo zazwyczaj przed @ miewam straszny wyprysk.
Nie mówię, że to wyznacznik dla każdego, bo zaś inna osobę może wysypać dla odmiany
Ale mówię, że to było coś co dało mi jakieś podejrzenia Bo reszta to zupełnie jak przed @ nawet mdłości które miałam to też miewałam przed @.