Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Offca ..
Ja się w sumie cieszę, że @ w końcu nadeszła... wiedziałam, że nic z tego, więc lepiej że już...
Teraz czekają mnie co tydzień pobrania, żeby w końcu zobaczyć co z hormonkami... A że ostatnie pobranie w 21 dc wypada mi akurat w Boże Ciało, to mam zrobić dzień wcześniej- i super się składa, bo akurat wtedy mam wizytę u lekarza
Bo chyba będę miała progesteron tego samego dnia wieczorem? Nie?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Wiecie co ja przed chwilą na podpasce znalazłam coś bardzo dziwnego wyglądało jak skórka od czego całe mocno czerwone nie chciało się rozerwać "próbowałam papierem" było to coś dziwnego i już sobie wkręcam że może byłam jednak w ciąży i poronilam nigdy czegoś takiego nie miałam
-
AJA_S wrote:O kozisina to jakby co w czerwcu razem mamy @... mi też wypada 4.06
Mam nadzieję że obie w tym dniu zalejemy forum radością z dwiema krechami :*
No! Taki właśnie mam plan! W tym dniu oglądać Twoje zdjęcie i porównywać czyja krecha ciemniejsza;PAJA_S lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Dzięki Offca ..
Ja się w sumie cieszę, że @ w końcu nadeszła... wiedziałam, że nic z tego, więc lepiej że już...
Teraz czekają mnie co tydzień pobrania, żeby w końcu zobaczyć co z hormonkami... A że ostatnie pobranie w 21 dc wypada mi akurat w Boże Ciało, to mam zrobić dzień wcześniej- i super się składa, bo akurat wtedy mam wizytę u lekarza
Bo chyba będę miała progesteron tego samego dnia wieczorem? Nie?
-
Przypomnicie mi jaki wiesiołek kupujecie? Bo się zaraz wybieram do apteki po sterydy dla kota, to sobie od razu kupię.
Kasia, to mógł być po prostu skrzep. Zarodek jest za maluśki na tak wczesnym etapie ciąży, nie wyglądałby w taki sposób.Mała Kasia lubi tę wiadomość
-
Almanah ciche dziękuję!
Złośliwość rzeczy martwych... Mój mąż pytał rano, czy zrobiłam test i jaki wynik. Pod nosem mówię "i nic..." Bo chciałam jakoś ładnie to przekazać, z jakimś małym symbolem na pamiątkę. Wszystko pięknie ładnie, ale test wziął i się trochę zmarszczył ... Ja to mam szczęście nie ma co -
Kozisina no to jedziemy z 6 cyklem robisz badania hormonów? ja też zaczęłam, zrobiłam kilka w 4 dc i jeszcze w 21 mnie czekają
Mała Kasia też wydaje Mi się, że był to skrzep .Mała Kasia lubi tę wiadomość
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Mała Kasia wrote:Wiecie co ja przed chwilą na podpasce znalazłam coś bardzo dziwnego wyglądało jak skórka od czego całe mocno czerwone nie chciało się rozerwać "próbowałam papierem" było to coś dziwnego i już sobie wkręcam że może byłam jednak w ciąży i poronilam nigdy czegoś takiego nie miałam
Kochana nie martw się to tak jak dziewczyny mówią tylko skrzep :*Mała Kasia lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite