Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa i ja gratuluję.
Nie wiem czemu ale mimo dziwnego samopoczucia czuję, że jednak ten cykl nie będzie mój.
Troszkę mnie wczoraj mąż podtrzymał na duchu. Nie było go pół dnia, bo pojechał ładnych kilkanaście kilometrów po motor. Gdy wrócił położył się koło mnie i powiedział "jak się czują moje dziewczyny". Miłe to było. Mam nadzieję, że i tym razem jego słowa staną się prorocze. Gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko to na około tygodnia przed @ powiedział mi że czuję, że jestem w ciąży i że będzie syn. Miał rację. A dodam że nie miałam żadnych objawów ciążowych. Była pewna że będzie @. Dopiero ok 11 tygodnia dopadły mnie mdłości. -
lis87 wrote:a moze lepiej odstawić wcześniej? jak beda takie praycmione kreski... kurcze nie cche sobie krzywdy zrobic
Spokojnie, nawet jakiś kilka dni po owu brała to nic się nie stanie. Wiesiołek ma podobno wywoływać skurcze macicy, a one stanowią zagrożenie dopiero przy zagnieżdżeniu - które występuje około 7 dnia po owulacji. I w sumie to nie jest zagrożenie nawet, po prostu wiesiołek może utrudnić zajście w ciążę jeśli nie przestanie się go brać po owulacji. Wsio. -
marta95 wrote:Eh U mnie z tą @ to nigdy nic nie wiadomo, ale rzadko miałam takie dlugie cykle
Marta, jak byłaś ostatnio u lekarza, to mówiłaś mu o tych 20 dniowych cyklach? Jakoś to skomentował? Bo to chyba nie jest normalne, tak samo jak te twoje "bezowulacyjne" teraz. -
Almanah wrote:Marta, jak byłaś ostatnio u lekarza, to mówiłaś mu o tych 20 dniowych cyklach? Jakoś to skomentował? Bo to chyba nie jest normalne, tak samo jak te twoje "bezowulacyjne" teraz.
-
Wiecie co wam powiem...zastanawiam się czy to nie wina termometru? Kiedyś mierzylam zwykłym i nigdy nie miałam takich temperatur niskich, ciekawe...zawsze było widać kiedy owulka a teraz ? Kilka cykli raz wysoko na drugi dzień nisko, coś podejrzane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 11:36
-
Malinowa90 wrote:Kochane moje przyniosłyście mi szczęście, chociaż dalej nie dowierzam, bo ta kreseczka jest bardzo blada, drugi zrobiony później wyszedł jeszcze mniej widoczny ale jest 2 kreseczka:)
Jeśli jestem w ciąży jestem najszczęśliwsza na świecie!
Tyle starań.. i w końcu się udało!
Oby to nie był sen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d95c7fe2ce9.jpg
No to już po cichu gratuluję, wysokiej bety24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Malinowa gratulacje
Oj łobuzy tyle stron przez weekend, nie ma opcji żebym nadrobiła Także jeśli przegapiłam jakieś pozytywne wieści i testy to gratuluję, ściskam i bije brawo
Mam zupełnie na luzie podejście w tym cyklu sama się zdziwiłam że to już 12 dzień dzisiaj -
innamorata88 wrote:ja mojego gwałcę już prawie od tygodnia wieczorem poprawiamy, a potem jeszcze za dwa dni dla pewności hehehehehe6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Gratulacje:)
No to 1.5 to już końcówka a cały dzień przed tobą. Faktycznie pozytyw chodzenia do pracy na rano.
Mogę zrobić test Owu teraz czy to za późno za wcześnie? Z jakiego moczu się go robi.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡