Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:Dziewczyny jakkolwiek to zabrzmi, wiem, że już trochę tu jestem i powinnam wiedzieć takie rzeczy ale zapytam czy jak szyjka jest bardzo wysoko to znaczy, że mogę być przed owulką? bo testy chyba coś chrzanią... a dziś szyjka tak wysoko, że sięgnąć nie mogę a to się zdarza rzadko
Działaj, Śluz może się pojawić przed jak i po owu. Jak szyjka wysoko i otwarta to tym najbardziej chyba bym się sugerowałaRudzielec91, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:Dziewczyny jakkolwiek to zabrzmi, wiem, że już trochę tu jestem i powinnam wiedzieć takie rzeczy ale zapytam czy jak szyjka jest bardzo wysoko to znaczy, że mogę być przed owulką? bo testy chyba coś chrzanią... a dziś szyjka tak wysoko, że sięgnąć nie mogę a to się zdarza rzadko
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Iwonka 87 wrote:Hej laseczki ile mnie nie było chyba z dwa tygodnie... Ale juz jestem po monitoringu ovu w czwartek duże jajeczko i za zaleceniami gina od czwartku cały weekend były dzis ranko na kontroli ovu była widać ciałko żółte...i czekamy...jestem podekscytowana od dzis lutke na podtrzymanie i czekam do 26... Ktoś też w tym terminie testuje??
-
no i czekam Iwonka z niecierpliwością na Twoje testowanie wszystko wygląda dobrze więc trzymam mocno kciuki z moim testowaniem różnie może być dziewczyny dały mi zielone światełko, wiem, że płodne za rogiem ale mój jest trochę zepsuty coś z barkiem zrobił i boli go, chodzi jak osa więc nie wiem czy w ogóle dojdzie do serduszek w najbliższych dniach
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:No dokładnie.. mówią 'dopiero 21lat, całe życie przed Tobą'...
Wymuś po prostu na lekarzu badaniu, monitoring, to, że jesteś młoda, nie znaczy, że wszystko gra. Chociaż życzę Ci dwóch kreseczek. To organizm, lubi zaskakiwać.Almanah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czincja wrote:No ja chyba 26 testuje:) u mnie w sobotę dopiero był pęcherzyk 19 mm a ty jak długie masz cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:ostatni cykl trwał 35 dni i był pierwszym po odstawieniu viasanne, zupełnie inaczej one wyglądają po laparoskopi. Wcześniej temperatura przez cały cykl była stała, i nigdy nie miałam bólu piersi.
U mnie było hsg w lutym i też się poprzestawiało wszystko. Cykle teraz po 26 dni, a dodatkowo w tym brak bólu piersi, plamień i wszystkiego co świadczyło o nadchodzącym okresie. Oszaleje do czwartku. Wczorajszy test negatywny więc czekam dalej.. -
Malinowa90 wrote:Kochane moje przyniosłyście mi szczęście, chociaż dalej nie dowierzam, bo ta kreseczka jest bardzo blada, drugi zrobiony później wyszedł jeszcze mniej widoczny ale jest 2 kreseczka:)
Jeśli jestem w ciąży jestem najszczęśliwsza na świecie!
Tyle starań.. i w końcu się udało!
Oby to nie był sen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d95c7fe2ce9.jpginnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Czincja wrote:Jak ja byłam w sobotę to kazał sex uprawiać fosfor w poniedziałek. Nie robiłam dzisiaj testu na owulację ale wczorajszy wyszedł mi gorzej niż ten z soboty czy piątku juz nie pamiętam ale pęcherzyk nie pękł bo był w sobotę wiec nie wiem co z tymi testami. A ty o 11 miałaś robić i co ?
Zrobiłam o 11 i nadal nic. Zastrzyk zrobiłam. Chwilę temu robiłam test owu i 2 kreska jest tylko minimalnie jaśniejsza od testowej. Także chyba jest ok:) raczej zdążymy się poprzytulać przed owulacjąchannah lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości