Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KredkaCzarna- pamiętam Cię z wątków marcowych chyba lub wcześniejszych ) Ale super że Ci się udało!!! Baardzo się cieszę i gratuluję !!
Dla mnie jeszcze za wcześnie na gratulacje, bo jeszcze jestem kilka dni przed terminem @, wolę się za wcześnie nie cieszyć -
Misamis normalnie pomór temperatur... Identyfikuja się z tą na dworze...
Dziwnie to u nas....PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
panan12 wrote:Dziewczyny plamilam w nocy na brązowo mieliście tak ?
-
U mojej koleżanki takie plamienie było oznaka owulacji. A u innej z kolei jak się okazało po czasie to było zagniezdzanie zarodka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 07:50
-
kredkaczarna wrote:Magda Tobie tez gratuluję :*
Super dziewczyny mocno uzieleniony ten miesoac oby tak dalej:)
Ja jutro mam wiZyte.a owu mialam 15 kwietnia. Myslicie ze powinno byc juz slychac serduszko??
Oby! I czekamy na zdjęcia :*24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:Misia, a udostępnij wykresik. Może tam się szykuje zielone zakończenie
Nie mierzę temperatury. Szyjka jest twarda, zamknięta. wczoraj robiłam test i negatyw. 18 dpo. Już sama wątpię czy ta owu była. Czułam jak zawsze, ale dzień po ginekolog widziałam tylko pęcherzyki po 6mm i stwierdziła, że jak dzień wcześniej była owu to za szybko żeby coś zobaczyć. Ehh. Co jeszcze może blokować okres? Na ciążę nie liczę. -
Cześć Dziewczyny :*
Moja radość raczej się skończyła, dzisiaj zrobiłam test i jest dużo jaśniejsza kreska, taka ledwo widoczna. W nocy sikałam 3 razy więc nie było z pierwszego moczu, ale w sumie wczoraj też sikałam w nocy (zawsze niestety sikam) i była kreska jak widziałyście w miarę ok.
Za to temperatura wzrosła do 37,2 a wcześniej było 36,9- 37.
Ale tracę nadzieję po tym teście. -
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Cześć Dziewczyny :*
Moja radość raczej się skończyła, dzisiaj zrobiłam test i jest dużo jaśniejsza kreska, taka ledwo widoczna. W nocy sikałam 3 razy więc nie było z pierwszego moczu, ale w sumie wczoraj też sikałam w nocy (zawsze niestety sikam) i była kreska jak widziałyście w miarę ok.
Za to temperatura wzrosła do 37,2 a wcześniej było 36,9- 37.
Ale tracę nadzieję po tym teście.
Może beta?