Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już się sama ze sobą siłuję czy iść na betę czy nie iść
Ale już 3 miesiące byłam przed @ i byłam wściekła potem że po co w ogóle poszłam, (raz w lutym była beta 7,9- ale potem chyba wczesne poronienie)
Dzisiaj 13 dpo więc poczekam do środy bo teoretycznie wtedy powinna być @.
Okropne to czekanie ) -
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Już się sama ze sobą siłuję czy iść na betę czy nie iść
Ale już 3 miesiące byłam przed @ i byłam wściekła potem że po co w ogóle poszłam, (raz w lutym była beta 7,9- ale potem chyba wczesne poronienie)
Dzisiaj 13 dpo więc poczekam do środy bo teoretycznie wtedy powinna być @.
Okropne to czekanie )
Dokładnie. Ja mam 5 dzień po terminie @ i też nie chce iść na betę bo testy negatywy. Już wolałabym dostać @ w terminie a teraz cykl się przedłuża i tylko robi mi nadzieję. -
nick nieaktualnyJa nie mierzę.
A mam pytanie. Czy jeżeli 13 dc (cykle 26-28) na monitoringu pęcherzyki miały 6 mm to mogły jeszcze rosnąć? Ok 23 dc miałam też dwa dni rozciągliwego śluzu.
Ja już zgłupiałam. Cykle miałam zawsze regularne, owu też.
Na początku tego cyklu odstawiłam bromergon (pół tabletki). Czy to mogło mieć taki wpływ??? -
Według mnie mogły rosnąć, obliczę Ci to.
Jeśli w 13 dc miały 6 mm to w 23 dniu cyklu wtedy co miałaś śluz rozciągliwy to pęcherzyk grafa mógł mieć około 23 mm- mniej więcej i mógł pęknąć
Ja byłam w tym cyklu na monitoringu i mój pęcherzyk pękł jak miał 21 mm. Rośnie około 2 mm na dobę. -
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Według mnie mogły rosnąć, obliczę Ci to.
Jeśli w 13 dc miały 6 mm to w 23 dniu cyklu wtedy co miałaś śluz rozciągliwy to pęcherzyk grafa mógł mieć około 23 mm- mniej więcej i mógł pęknąć
Ja byłam w tym cyklu na monitoringu i mój pęcherzyk pękł jak miał 21 mm. Rośnie około 2 mm na dobę.
Dzięki, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. No nic, będę czekać, a od następnego cyklu odpuszczam -
Wracam do Was po weekendzie. Miałam dom pełen gości i ani minuty, żeby usiąść do komputera. Wracam, a tu takie rewelacje!!! Gratulacje Zyzia!!!!!!! :* :* :* Odpoczywaj i dbaj o siebie! :*
Ja po tym jak zobaczyłam tą drugą, jasną kreseczkę w czwartek, powtórzyłam test wieczorem i następnego dnia rano, i dupa Nic już nie zobaczyłam. Niby @ powinna przyjść za 2 dni, więc dość wcześnie testowałam, ale czuję, że ten cykl jest już spalony...9 cykl starań -
Hej dziewczyny, zapisuje się do Was Testowanie pod koniec maja 28 lub 29. W zależności jak wytrzymam. Mój wykres poniżej. Niby wykryto owulację, co potwierdzają też testy domowe laboratorium z Rossmanna. Trochę mało , ale nadzieja jest zawsze.
Iśka79 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny długo nie zaglądałam ale weekend i brak czasu nie nadrobię was nie ma siły, wiec gratulacje dla nowozakropkowanych. Ja ten cykl musze spisać na straty i zrobić 4 miesięczna przerwe:) ale trzymam za was wszystkie kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:05
-
Witajcie, pragnę do Was dołączyć życzę wszystkim pozytywnych testów i zdrowego bobasa trzymam za Was kciuki! U mnie jutro termin spodziewanej miesiaczki.. testy negatywne.. dzisaj jeszcze nie robilam bo nie mam. Ale zamierzam kupic. Mam małą nadzieję że już dluzej nie bede musiala czekac.. Ale staram sie nie nastawiac za bardzo... miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:24
-
Czincja wrote:Witajcie dziewczęta . Maj u nas bogaty może nam si jeszcze uda dołączyć do grona:)Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna to kiedy testujesz może w piątek beta? ty dwa dni wcześniej he he. Bo ja to dopiero w poniedziałek jak coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:55
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Dziewczyny ja po wizycie:) jak sie ciesze widzialam kropka ❤ ma 7mm i serduszko pikalo ) termin porodu na 5.01.2017 .
Zycze wam wszystkim takiej wiadomosci! Oby jak najwiecej zielonych kropwk soe pojawilo :*Olinek, kika77, Czincja, pomylonaa, Rudzielec91, AJA_S lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.