Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No my to już w sumie 7 cykl starań...w tym cyklu trochę odpuściliśmy, bo ja się badałam, zaczęłam leki przyjmować. Nie miałam pojęcia kiedy po nich powinna być owulacja. Miałam stresy w pracy to nawet nie miałam ochoty na serduszkowanie..aż w końcu mąż się za mnie wziął. Ja mówię daj spokój i tak nie wiadomo co i jak, a on drętwo co dwa dni no i w 21 dc bylam na ocenie owulacji i się okazało się że to już po owu i że była, że mój uparciuch prawidłowo się do mnie garnął od 14 do 20 dc
Offca88 lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Cześć dziewczyny
Panan trzymam mocno kciuki Kochana aby wszystko było dobrze
Malinowa witaj, u Mnie też 5 cykli nieudanych, teraz zaczęłam 6 cykl starań wiem co czujesz bo ja mam tak samo, co miesiąc łzy, a wczoraj jak dostałam @ to płakałam cały dzień, ale dzisiaj jest już lepiej31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualny
-
Kurde jak dla mnie dziwna beta.w moim laboratorium to jest kobietą po menopauzie ma takie wyniki. Mi lekarz kazał robić testy owulacyjne żeby zobaczyć czy w ogóle owulacja występuje. Same ciążę może jeszcze i mi w maju się uda znaczyć tą kreskę. Bo stary mówi ze się zepsułam6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡