Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam zobaczyć co u Was i ooo Offca gratuluję! Betę już robiłaś czy narazie tylko z testów? Jak się czujesz??
A jak reszta dziewczyn? Za dużo bym miała czytania Was, żeby się wszystkiego szczegółowo dowiedzieć Buziaki :*Offca88 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Weszłam zobaczyć co u Was i ooo Offca gratuluję! Betę już robiłaś czy narazie tylko z testów? Jak się czujesz??
A jak reszta dziewczyn? Za dużo bym miała czytania Was, żeby się wszystkiego szczegółowo dowiedzieć Buziaki :*
Nasza Ciężaróweczka Jak się masz? Jak objawy? Jak się czujesz?
Ja dziś teścik w 12 dpo (czulość 10) robiłam i negatyw, ale tego się spodziewałam Czekam grzecznie do terminu @.
Nie nastawiam się, dla mnie ro raczej cykl przejściowy do badań.
Z objawów, lekkie bóle miesiączkowe, kucie w jajnikach i macicy.
Niestety jak to ja- plamię, ale wyjątkowo maleńko, raczej podbarwiony śluz, taki żółtawo-pomarańczowy.
Poza tym.. nic nicjustyna1220 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
justyna1220 wrote:Weszłam zobaczyć co u Was i ooo Offca gratuluję! Betę już robiłaś czy narazie tylko z testów? Jak się czujesz??
A jak reszta dziewczyn? Za dużo bym miała czytania Was, żeby się wszystkiego szczegółowo dowiedzieć Buziaki :*
A czuję się w miarę dobrze, choć czasami mdłości doskwierają
-
Kozsina test za szybko, więc wszystko przed Tobą A jeśli się teraz nie uda, to kolejny cykl badania i do dzieła! Trzymam kciukasy :*
Offca to dobrze, że dobrze Mdłości na początku to chyba norma... Wychodzi na to, że jesteś o 2 dni dalej w ciąży ni ja Też chyba jutro zrobię Betę powtórkową bo przez te majówkę nie miałam nawet jakOffca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Justynka widziałam Cię na styczniowych ale ja na razie tam nie idę, dlatego, że jeszcze nie mam bety ani nie było lekarza Może wtedy się przyłączę
Taaa, nawet zostałam wrobiona w prowadzenie wątku styczniowego Ja co prawda tylko po Becie jestem, ale wiem, że wszystko będzie dobrze, nie zakładam innego scenariuszu A Ciebie w takim razie po lekarzu zapraszam na fioletową stronę Ciebie i resztę dziewczyn teżOffca88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Hej, dziewczyny. U mnie dzisiaj spadek temp, więc odpuściłam sobie testowanie. Jak nie przyjdzie dzisiaj @ i jutro temp skoczy to może zrobię.
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Fajnie zielono zrobiło się na wątku. U nas 6dc, pojutrze podglądanko. Mam nadzieję, że clo nie straci na mocy i znów wyhodujemy 2 PG. Żeby za szybko nie wywoływać piku LH lekarz zdecydował o badaniu estradiolu w sobotę. Mieliśmy iść wczoraj na badanie ziarenek, ale wspólnie doszliśmy do wniosku, że szkoda marnować je przed owu, bo nawet jak wyjdzie coś nie tak to nic w tym cyklu nikt nie pomoże i przesunęliśmy to na za 2 tygodnie. W tym cyklu włączyłam Acard, witaminki i magnez. A serduszkować będziemy ze wsparciem conceive plus gel zobaczymy - może ten cykl będzie i dla nas udany.
Offca88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Kozsina test za szybko, więc wszystko przed Tobą A jeśli się teraz nie uda, to kolejny cykl badania i do dzieła! Trzymam kciukasy :*
Offca to dobrze, że dobrze Mdłości na początku to chyba norma... Wychodzi na to, że jesteś o 2 dni dalej w ciąży ni ja Też chyba jutro zrobię Betę powtórkową bo przez te majówkę nie miałam nawet jak
-
justyna1220 wrote:Taaa, nawet zostałam wrobiona w prowadzenie wątku styczniowego Ja co prawda tylko po Becie jestem, ale wiem, że wszystko będzie dobrze, nie zakładam innego scenariuszu A Ciebie w takim razie po lekarzu zapraszam na fioletową stronę Ciebie i resztę dziewczyn też
-
Almanah wrote:Hej, dziewczyny. U mnie dzisiaj spadek temp, więc odpuściłam sobie testowanie. Jak nie przyjdzie dzisiaj @ i jutro temp skoczy to może zrobię.
Dokładnie... Ja tam myślę, że i u Ciebie i u mnie jeszcze nie koniec...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284