Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja siostra we wrześniu. Ale upały były mega i strasznie ja to męczyło . Także zależy. A czerwiec to jeszcze ale najgorzej w ciąży chodzić lipiec np zawsze będą dni upalneAlmanah wrote:Moja bratowa rodziła w czerwcu, w sumie pamiętam, że pierwsze spacery w lipcu jeszcze były w kurtkach, bo było chłodno.
W naszym klimacie lepiej się nie nastawiać za bardzo. 
w zimę mało wychodziłam jedynie święta Bożego Narodzenia to była tragedia bo przed porodem to już nie było fajnie mały mi kopał w zebra okropnie. Ale trzeba dac radę. Bardziej boję się porodu ale cóż może przeżyje i będzie szybciej

-
Ja chodzę od 8dc, później ok 13dc i 15dc, żeby sprawdzić czy była owulacja.Seraya wrote:Hej dziewczyny również się tu przenoszę...dziś mój 3 dc, ok. 13 mam iść na monitoring i jeżeli będzie ładny pęcherzyk to dostanę zastrzyk na pęknięcie...mam nadzieję, że piątek 13tego okaże się szczęśliwy w maju
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja po Ovitrelle zjawiam się po 2 dniach, żeby się upewnić, czy aby na pewno pękło.Seraya wrote:a ja owulację mam ok 16 dc dlatego idę wcześniej żeby dostać zastrzyk z Pregnylu i liczyć, że na pewno dojdzie do pęknięcia pęcherzykaMikołaj 25.04.2011
-
Wierzysz w takie testy ? Mi się wydaje że takich nie ma. Ewentualnie rozumiem jak się traci ciążę to hormon jeszcze może być. No albo jakąś inna choroba. Bo jak nie ma hormonu to jakby mogło wyjść. Czasami się rozleje i jest zła interpretacja testu ale to inna bajka.Almanah wrote:Kto wie, może testy były fałszywie pozytywne.

-
Kurcze, w takich warunkach to ja bym robiła. wszystko, żeby ciąży uniknąć. Podziwiam.panan12 wrote:Musimy się bardziej postarać
może ja z nerwów nie mogę zajść . Mieszkamy w 3 rodziny mając jeden pokój stresy w pracy nie wiem czy tego nie odloze na później. Ciężko zajść w ciążę jak się ma blokadę psychiczną i nerwy
Mikołaj 25.04.2011
-
Owszem ale mówiłaś później że kreska nadal blada a powinna ciemniec. Także no może byłaś w ciąży ale się nie utrzymało i dlatego beta ujemna. Ciężko mi powiedzieć naprawdę. Ale uważam że jak wykluczyć choroby to hormon tam się znikąd nie wziął musiało coś być. Ale to tylko moje zdanie.

-
Teraz będzie mój 3 cykl Clo+Ovitrelle. Ovitrelle ma większe stężenie i jest do kupienia w gotowej ampułko-strzykawce.Seraya wrote:a ile cykli miałaś już podawany Ovitrelle? Bo mój z Pregnylem będzie pierwszy i nie wiem do końca czego się spodziewać...Mikołaj 25.04.2011