Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Fajnie zielono zrobiło się na wątku. U nas 6dc, pojutrze podglądanko. Mam nadzieję, że clo nie straci na mocy i znów wyhodujemy 2 PG. Żeby za szybko nie wywoływać piku LH lekarz zdecydował o badaniu estradiolu w sobotę. Mieliśmy iść wczoraj na badanie ziarenek, ale wspólnie doszliśmy do wniosku, że szkoda marnować je przed owu, bo nawet jak wyjdzie coś nie tak to nic w tym cyklu nikt nie pomoże i przesunęliśmy to na za 2 tygodnie. W tym cyklu włączyłam Acard, witaminki i magnez. A serduszkować będziemy ze wsparciem conceive plus gel zobaczymy - może ten cykl będzie i dla nas udany.
-
Offca88, dziękuję nie chcę się Bóg wie jaj napalać, w ostatnim cyklu detektor ciąży wskazał mi 88 procent szans na test pozytywny a tu dupa hehehe. Co ma być to będzie. Mamy już jednego brzdąca, więc jak nam nie wyjdzie to w depresję też nie wpadnę.
Offca88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Offca88, dziękuję nie chcę się Bóg wie jaj napalać, w ostatnim cyklu detektor ciąży wskazał mi 88 procent szans na test pozytywny a tu dupa hehehe. Co ma być to będzie. Mamy już jednego brzdąca, więc jak nam nie wyjdzie to w depresję też nie wpadnę.
-
Offca88 wrote:Pięknie trzymam za Was kciuki i czekam i zarazam;*
Łapię łapię i nie dziękuję. W sumie maj to taki piękny miesiąc, byłby w sam razOffca88 lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Kozisina wrote:Dokładnie... Ja tam myślę, że i u Ciebie i u mnie jeszcze nie koniec...Agula82
-
Misiaimis wrote:a może jeszcze tempka skoczy? Ty pesymistko Ty :*
Generalnie to ja nie mam ciśnienia w tym cyklu. Bardziej mi zależy na wydłużeniu maksymalnie fazy lutealnej, bo z tym mam problem, a z 8 dniową fl ciężko będzie w ogóle w ciążę zajść. Nawet bym wolała zajść w następnym cyklu, albo w ogóle czerwcowym - wtedy by się bobik urodził na wiosnę, jak ja. -
Seraya wrote:Hej dziewczyny również się tu przenoszę...dziś mój 3 dc, ok. 13 mam iść na monitoring i jeżeli będzie ładny pęcherzyk to dostanę zastrzyk na pęknięcie...mam nadzieję, że piątek 13tego okaże się szczęśliwy w maju
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Hej dziewczyny
u Mnie też 3 dc. Też myślę nad monitoringiem, bo nigdy nie miałam więc chciałabym sprawdzić czy wszystko ok.
Dziewczyny jak owulacja występuje 14-15 dc to w którym iść na monitoring? będę wdzięczna za odpowiedź31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
asiaa1987 wrote:Hej dziewczyny
u Mnie też 3 dc. Też myślę nad monitoringiem, bo nigdy nie miałam więc chciałabym sprawdzić czy wszystko ok.
Dziewczyny jak owulacja występuje 14-15 dc to w którym iść na monitoring? będę wdzięczna za odpowiedź -
Kochane bardzo trzymam za Was kciuki ja chciałam dzidzi w zimę bo na lato już jest takie siedzące i słodkie . A pierwsze tygodnie to i tak człowiek się zapoznaje dopiero z dzieckiem. Poznaje tryb dnia itd. No ale wiadomo każdy ma jakąś swoją porę najgorzej moim zdaniem rodzic w lato. Bo ciężko z tym brzuchem chodzić już. Końcówka bardzo męczy i ma się dosyć.
-
Agula82 wrote:Kozisina jak tak patrzę na ten Twój wykres to mam wrażenie,że dokładnie wiem jak sięw danym momencie czujesz,jesteśmy na tym samym etapie cyklu,testy negatywne ,plamienia,tylko Twoja temp.lepsza.Wczoraj plamienie zauważyłam tylko raz a dzisiaj już jest od rana OF @ przepowiedziało mi na dzisiaj chociaż u mnie różnie to bywa.Testy 10 dzisiaj m się skończyły,czekanie jest najgorsze,już chciałabym cokolwiek wiedzieć byleby na pewno,zobaczymy jak te nasze dziwne wykresy się skończą,trzymam za nas wszystkie kciuki
Oj kurczaczki... no faktycznie podobnie...
Ja @ mam na 5, więc grzecznie czekam. Plamienia mam mega skąpe, taki podbarwiony sluz.. a to dziwne. Zawsze były takie typowe- gęsta brązowa krew... a tu nie... Ale czekam.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Kochane bardzo trzymam za Was kciuki ja chciałam dzidzi w zimę bo na lato już jest takie siedzące i słodkie . A pierwsze tygodnie to i tak człowiek się zapoznaje dopiero z dzieckiem. Poznaje tryb dnia itd. No ale wiadomo każdy ma jakąś swoją porę najgorzej moim zdaniem rodzic w lato. Bo ciężko z tym brzuchem chodzić już. Końcówka bardzo męczy i ma się dosyć.
Moja bratowa rodziła w czerwcu, w sumie pamiętam, że pierwsze spacery w lipcu jeszcze były w kurtkach, bo było chłodno. W naszym klimacie lepiej się nie nastawiać za bardzo. -
Almanah wrote:Tempka w dół, szyjka w górę. Ja już nic nie rozumiem.
A powiem Ci, że moja też mega wysoko...
Muszę konkretnie sięgać po nią.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284