Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Wierzysz w takie testy ? Mi się wydaje że takich nie ma. Ewentualnie rozumiem jak się traci ciążę to hormon jeszcze może być. No albo jakąś inna choroba. Bo jak nie ma hormonu to jakby mogło wyjść. Czasami się rozleje i jest zła interpretacja testu ale to inna bajka.
Jeśli miała dwie negatywne bety i pozytywne testy sikane, to prędzej uwierzę, że coś było nie tak z testami. Można by się było zastanawiać nad poronieniem gdyby ta pierwsza beta była pozytywna, albo gdyby w ogóle nie zrobiła tej pierwszej bety. -
panan12 wrote:Musimy się bardziej postarać może ja z nerwów nie mogę zajść . Mieszkamy w 3 rodziny mając jeden pokój stresy w pracy nie wiem czy tego nie odloze na później. Ciężko zajść w ciążę jak się ma blokadę psychiczną i nerwy
-
Almanah wrote:Jeśli miała dwie negatywne bety i pozytywne testy sikane, to prędzej uwierzę, że coś było nie tak z testami. Można by się było zastanawiać nad poronieniem gdyby ta pierwsza beta była pozytywna, albo gdyby w ogóle nie zrobiła tej pierwszej bety.
-
panan12 wrote:Mam swoją firmę o której myślę 24 h na dobę wyjątek jak śpię. Mąż w pracy cały dzień też nerwy żeby zarobić teraz dom wyksnczAmu bo się budujemy układamy już plytki malujemy
-
panan12 wrote:Co myślicie co powinnam zrobić ? Test ten i ogólnie
Panan ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza na konsultacje. Powiedziałabym o swoich ewentualnych wątpliwościach, a on na pewno skutecznie Ci je rozwieje
Sama wiem jak było ze mną...mój lekarz skutecznie umie sprowadzić na ziemię. Nie gniewaj się tylko za toBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzisiaj 4 dc nastrajam się pozytywnie i zabieram z moim M w tym miesiącu do pracy pełną parą @ powoli odchodzi w zapomnienie.
Maj to świetny czas zwłaszcza, że na forum się tak ładnie zazieleniło!
Gratulację do Was dziewczyny!Offca88 lubi tę wiadomość
-
Pregnyl mialam podany tylko raz 10 000 jednostek. Po okolo 24 godzinach ogromny ból jajnika. Innych objawów nie miałam. W zasadzie do ginekologa nie chodzę na monitoring bo mam owulacje samoistna niemal co miesiac. U nas głównym problemem jest nasienie.
-
Panan ja mysle ze to byla ciaza biochemiczna ja juz dwa razy przez to przechodzilam przed ta teraz tez mi jeden test wyszedl cieniutko druga kreska. Z tym ze ja stwierdzilam ze nie ide na bete tylko co ma byc to bedzie. Gadalam o tym z ginekologiem i on mowi ze ciaze biochemiczne to taki ciezki przypadek bo hormon jest ale oni nie sa w stanie nic zobaczyc. Ale powiem Ci ze po ciazy biochemicznej latwiej zajsc bo juz hormony ruszyly
A apropo miesiaca rodzenia dziecka to ja rodzilam we wrześniu i przez upalny lipiec i sierpien przesiedzialam w domu bo to byl dla mnie koszmar cala spuchniwta bylam a jeszcze w sierpniu szpital zaliczylam26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Kendra Balwanera wrote:Fiolka u mnie 5 dc więc idziemy łeb łeb łeb ☺ zaczynamy ósmy cykl.
Fiolk@ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości