Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Dzień mógłby się już skończyć. Chyba nie będę mogła dzisiaj zasnąć... Chciałabym już odhaczyć 11 dpo i testować jutro...
-
U mnie dalej cisza, brak @...
Jestem u teściów na wsi i nie wzięłam termometru, nie mogę nawet sprawdzić jaka temp...W sumie może i lepiej - nie będę się tak martwić
Pogoda u mnie koszmarna....leje i czasami grzmi, piękna majówka
Almanah,trzymam kciuki! Oby się udało :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 19:01
-
Hej hej ja już wróciłam od rodziców fajnie było ,posiedzieliśmy sobie trochę mnie podbrzusze bolało ale na razie spokój. Ech. Martwię się trochę bo dzisiaj o 22 miała być @
Almanah trzymam kciuki kochana za test :*
Misiamis mocno trzymam kciuki za test a kiedy zamierzasz ?
Seraya lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:U mnie dalej cisza, brak @...
Jestem u teściów na wsi i nie wzięłam termometru, nie mogę nawet sprawdzić jaka temp...W sumie może i lepiej - nie będę się tak martwić
Pogoda u mnie koszmarna....leje i czasami grzmi, piękna majówka
Almanah,trzymam kciuki! Oby się udało :*
-
innamorata88 wrote:U mnie z kolei 6:) czyli będzie testowanie dzień po dniu
Widzę bratnie duszyczki
Kendra Balwanera, innamorata88
jesteśmy na podobnym etapie, będziemy się wspierać.
Wy o tyle dalej, że staracie się o drugą dzidzię, a ja niecierpliwie wyczekuję mojego pierwszego szczęścia.
Mam nadzieję, że już niebawem! -
Offca88 wrote:Hej hej ja już wróciłam od rodziców fajnie było ,posiedzieliśmy sobie trochę mnie podbrzusze bolało ale na razie spokój. Ech. Martwię się trochę bo dzisiaj o 22 miała być @
Misiamis mocno trzymam kciuki za test a kiedy zamierzasz ? -
Offca88 wrote:Hej hej ja już wróciłam od rodziców fajnie było ,posiedzieliśmy sobie trochę mnie podbrzusze bolało ale na razie spokój. Ech. Martwię się trochę bo dzisiaj o 22 miała być @
Misiamis mocno trzymam kciuki za test a kiedy zamierzasz ?
Chyba w weekend, bo biorąc pod uwagę, że 21 dc byłam u gina i powiedział, że już po owu a po clo niby owulacja powinna być po 10 dniach to 16 dc miałam owulkę. No a niby 14 dni później powinna być @ to wychodziłoby, że w piątek powinna cholera przyjść... mam nadzieję, że nje! 7 cykli, starczy już!Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzięki dziewczyny. Póki co co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam czy nic nie ma, bo jest mokro. Wysprzątałam już chyba całą chałupę. Do tego koty chyba czują mój stres, bo też im już odbija, latają w te i z powrotem, od drzwi do okien, skaczą po meblach jak małpy... Ale mam nadzieję, że to jedyne małpy jakie dzisiaj będę miała w domu.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Misiaimis wrote:Chyba w weekend, bo biorąc pod uwagę, że 21 dc byłam u gina i powiedział, że już po owu a po clo niby owulacja powinna być po 10 dniach to 16 dc miałam owulkę. No a niby 14 dni później powinna być @ to wychodziłoby, że w piątek powinna cholera przyjść... mam nadzieję, że nje! 7 cykli, starczy już!
-
Offca gratulacje zarażając tak jak dziewczyny mówią
Ja zaczynam od nowa, dopiero 2dc ale teraz zabieramy sie już konkretnie do działania
Stad moje pytanie, czy kiedy zacznę mierzyć temperaturę po @ to tez będzie dobrze? Czy muszę już teraz, tzn zacznę od 3dnia. Mam zamówiony żel plus 50testow owu, choć ja czuje kiedy mam to jednak wole zrobic to będzie pełen przyjemności i serduszek miesiąc w końcu majOffca88, Fiolk@ lubią tę wiadomość