Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:u mnie dzisiaj 11 dpo ale jeszcze nie testuję wczoraj zatestowałam i lipa..
-
Kendra Balwanera wrote:A testem jakiej czułości? Bo jak 25 to może za wcześnie?
Tym check&go z rossmanna. Nie patrzyłam nawet jaka ich czułość. Sądzę sama, że za wcześnie, ciągle mam nadziejęBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:No może i masz rację. Bo w sumie jak test by wyszedł pozytywny to i tak byś poszła. Ale jak wolisz. Ja wolałam czekać na testy bo daja nadzieję do końca wiem wiem to nic nie zmienia ale jakoś tak mi łatwiej
U mnie niestety nie ma nadziei tylko stres. I obawiam się, że prędzej od tego mi się okres spóźni niż od ciąży. -
panan12 wrote:Dziewczyny dalej krwawie nie wiem nie mam już sil do tych wykresów lekarzy ciągłego chodzenia chyba się poddaje widocznie nie mam miecMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Misiaimis wrote:Almanah głupiejesz chyba bardziej niż Twoje koty hihi za chwilę sama będziesz biegała jak małpa :*
Koty już padły. Chyba faktycznie na mnie przeszło. No nic, włączę sobie jakiś Świat według Kiepskich, albo coś równie odmóżdżającego i jakoś zleci do spania... -
panan12 wrote:Dziewczyny dalej krwawie nie wiem nie mam już sil do tych wykresów lekarzy ciągłego chodzenia chyba się poddaje widocznie nie mam miec
Panah spokojnie Kochana :* to samo przeżywałam w poprzednim cyklu, bo i kreskę zobaczyłam drugą... ale lekarz powiedział biochemiczna najparawdopodobniej i koniec. Powiedział koniec rozmyślania bo stracę jeszcze kolejnych kilka cykli. Z tego co wiem nie starasz się tak bardzo długo, więc proszę Cię nie nerwuj się :* :*Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Almanah wrote:Koty już padły. Chyba faktycznie na mnie przeszło. No nic, włączę sobie jakiś Świat według Kiepskich, albo coś równie odmóżdżającego i jakoś zleci do spania...
Trudne sprawy albo coś takiego, lepszeAlmanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
oj...wyczułam ogórki małosolne jak tylko M otworzył lodówkę...mimo, że siedziałam kilka pokoi dalej. Łeb mi już świruje, nic z tego nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 20:10
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)