Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
M5 wrote:Witajcie!!
@ dalej nie ma, czyli jutro robie test
Trzymajcie kciuki :*
Trzymam. Czyli ja, ty, Offca. Ktoś jeszcze jutro ma dzień sądu?Offca88 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Noooooo to chyba mam rozwiązanie...właściwie dzień przed tym makabrycznym spadkiem troszkę wypilam...
To zaznacz sobie te temperatury, które masz po alkoholu jako ignorowane i jutro zobaczymy co się będzie działo. -
marta95 wrote:Teoretycznie miałam być jeszcze ja, ale nie testuje
Oj dawaj. Nigdy nie wiadomo. Dzisiaj się naoglądałam wykresów wszelkiej maści i widziałam takie jak twoje z zielonym finałem. Za to nie widziałam takich z 5 dni przed owu, ale i tak testuję jutro. -
nick nieaktualnypanan12 wrote:2 cykle
zdrowa para może starać się rok. Wiem, że to brzmi abstrakcyjnie
U nas obecnie trwa 9 cykl i szczerze... nie wiem kiedy ten czas zleciał, choć nie ukrywam, że żyję od owulki do owulki Po 6 cyklach porobiłam badania - mam hashimoto, niedoczynność tarczycy, podwyższoną prolaktynę... jestem pod opieką endokrynologa i z każdym cyklem wierzę że nam się uda że to kwestia czasu.
Almanah, Rudzielec91 lubią tę wiadomość
-
Almanah wrote:Oj dawaj. Nigdy nie wiadomo. Dzisiaj się naoglądałam wykresów wszelkiej maści i widziałam takie jak twoje z zielonym finałem. Za to nie widziałam takich z 5 dni przed owu, ale i tak testuję jutro.
Ale i tak jednak zaczekam jeszcze, nauczę się chociaż trochę cierpliwości mam nadzieję ze wyjdzie wam jutro grubaśna czerwona krecha ♡ -
kredkaczarna wrote:Po 2 cyklach macie takoe podejscie... panan naprawde nie wierze co czytam
Az ja sie zastanawiam czybjutro bhcg nie zrobic przez was gadziny!!
Rób, w grupie raźniej!
Ja się idę ogarniać już do spania. Do przeczytania jutro, dziewczyny. Pewnie będę tu skoro świt.
-
nick nieaktualny
-
Panan. Ja tez mam 25 lat, a staram się 5 cykli
zaraz 6.
wylej sobie wiadro zimnej wody na głowę. Ochloń.bo się do grobu wpędzisz prędzej niż dziecko zrobisz..
U mnie @ zaraz..lis87 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284