Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agula82 wrote:Ale @ cały czas nie masz czyli szanse cały czas są
Dzięki... Ale to 6 dzień plamień więc nie ma co się oszukiwać czekam na badania. W sumie i dobrze. Zdiagnozuję je:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Czesc dziewczny! Szaro buro dzisiaj za oknem, a tu trzeba na caly dzien do pracy.Dzis moj 30 dzien cyklu. Modle sie zeby miesiaczka sie nie pojawila;) Jak na razie staram sie o niczym nie przesadzac. Nadzieja umiera ostatnia;) Szanse zawsze sa,tylko wieksze lub mniejsze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie po majówce
U nas już 13 cykl z bardzo dobrymi wynikami i ciąży brak. Najgorszy dołek był pod koniec roku, teraz wiosna, więcej uśmiechu. Cały czas się staramy i o tym myślimy ale już nie tak obsesyjnie jak wcześniej. Za dużo traciliśmy. Ten cykl jest całkiem inny, zawsze od owu bolą mnie mocno piersi i kłują jajniki. A teraz 6 dpo i cisza. Ale dzień po owu moja ginekolog (bardzo młoda) nie widziała żadnego pęcherzyka. Więc nie wiem czy w tym cyklu była owu, chociaż czułam ją jak zawsze. Mimo, że prawdopodobnie w tym cyklu znów nic z tego jakoś się nie przejmuje. Wmawiam sobie, że to kwestia czasu i każda się doczeka. -
hej dziewczyny u mnie też słoneczko pięknie świeci :)czy mi się wydawało czy ktoś tu miał dzisiaj robić test?
U mnie do owulki został tydzień jak fajnie jest mieć tak krótkie cykle! jak się nie powiedzie to wiem, że zaraz będzie drugiinnamorata88, Offca88 lubią tę wiadomość
-
a do tego właśnie załapałam, ze dzięki temu że cykle mam tak krótkie, mam przed sobą jeszcze 3 a nie 2 cykle starań!!! (licząc z tym) a jak się nie uda to od przyszłego roku od lutego znowu startuje młoda dupa ze mnie, mam czas wiadomo, że chciałabym żeby się już udało ale wiem, że rok szybko zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:53
-
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny u mnie też słoneczko pięknie świeci :)czy mi się wydawało czy ktoś tu miał dzisiaj robić test?
U mnie do owulki został tydzień jak fajnie jest mieć tak krótkie cykle! jak się nie powiedzie to wiem, że zaraz będzie drugi
Czuję, że dzisiaj się tu zazieleni o to chyba testować razem będziemy u mnie 7dc, ale jestem stymulowana, więc najpóźniej za 3 dni czeka mnie zastrzyk na owu - no i znowu długie czekanie do terminu @Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Czuję, że dzisiaj się tu zazieleni o to chyba testować razem będziemy u mnie 7dc, ale jestem stymulowana, więc najpóźniej za 3 dni czeka mnie zastrzyk na owu - no i znowu długie czekanie do terminu @
Oj laski, ja czuję że dziś będę miała 1 dc, też mam dość krótkie cykle, .. choć nie... właściwie nie aż tak;) Ale jak mówiłam- maj jest nasz!!Fiolk@ lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
innamorata88 wrote:Czuję, że dzisiaj się tu zazieleni o to chyba testować razem będziemy u mnie 7dc, ale jestem stymulowana, więc najpóźniej za 3 dni czeka mnie zastrzyk na owu - no i znowu długie czekanie do terminu @
ja idę do gina dzień po owulce, ciekawe co wypatrzy -
Kozisina wrote:Oj laski, ja czuję że dziś będę miała 1 dc, też mam dość krótkie cykle, .. choć nie... właściwie nie aż tak;) Ale jak mówiłam- maj jest nasz!!
-
Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
trzeba wierzyć w końcu, że się uda nie ma wyjścia panienki:)u mnie dziś też ładnie słoneczko świeci puki co 14 stopni. Zaliczyłam już dziś Praktikera kupiliśmy do nowego domu kamień gipsowy dekoracyjny. Mój mąź układa płytki, teść maluje a ja w pracy haha. Może rzeczywiście przesadzam to było wszystko spontaniczne to nie były takie starania tylko współżyłam niby 2 dni przed owu ale owu się mogła przesunąć bo w tym dniu co współżyłam miałam pozytywny test owulacyjny a później już nic nie robiliśmy. Macie rację dziewczyny za bardzo przeżywam :*:*
-
kurcze zmierzyłam dzisiaj tempkę rano, coś mnie podkusiło a miałam nie mierzyć w ogóle i teraz nie wiem czy jednak mierzyć czy nie ech, ech ciężkie życie staraczki boję się, że tempka będzie mnie dodatkowo stresować ale też jak nie mierzę to się zastanawiam jaka ona jest