Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe staraczki :)
Odpowiedz

Majowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj obudziło piękne słoneczko i jak narazie humor mi dopisuje ! :D :D

• M5 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta95, zazdroszczę, u mnie szaro, buro, ponuro- leje :(

Kwiatek6
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M5 wrote:
    Marta95, zazdroszczę, u mnie szaro, buro, ponuro- leje :(
    O kurczę.. to rzeczywiście kiepsko.. Ale pewnie u mnie będzie tak samo po południu hihi :P

• Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Dziś spadła ciut. Ale mi oscyluje. Jeden wyżej jedna niżej, wyżej niżej.
    Ale @ cały czas nie masz czyli szanse cały czas są :)

Agula82
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula82 wrote:
    Ale @ cały czas nie masz czyli szanse cały czas są :)

Dzięki... Ale to 6 dzień plamień więc nie ma co się oszukiwać ;) czekam na badania. W sumie i dobrze. Zdiagnozuję je:)

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczny! Szaro buro dzisiaj za oknem, a tu trzeba na caly dzien do pracy.Dzis moj 30 dzien cyklu. Modle sie zeby miesiaczka sie nie pojawila;) Jak na razie staram sie o niczym nie przesadzac. Nadzieja umiera ostatnia;) Szanse zawsze sa,tylko wieksze lub mniejsze:)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko u mnie słoneczko ? :O :D

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też słonko świeci :)

Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, u mnie też, pogoda wydaje się być mega ładna!

4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak pół na pół troche szaro troche słońca

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po majówce :)

U nas już 13 cykl z bardzo dobrymi wynikami i ciąży brak. Najgorszy dołek był pod koniec roku, teraz wiosna, więcej uśmiechu. Cały czas się staramy i o tym myślimy ale już nie tak obsesyjnie jak wcześniej. Za dużo traciliśmy. Ten cykl jest całkiem inny, zawsze od owu bolą mnie mocno piersi i kłują jajniki. A teraz 6 dpo i cisza. Ale dzień po owu moja ginekolog (bardzo młoda) nie widziała żadnego pęcherzyka. Więc nie wiem czy w tym cyklu była owu, chociaż czułam ją jak zawsze. Mimo, że prawdopodobnie w tym cyklu znów nic z tego jakoś się nie przejmuje. Wmawiam sobie, że to kwestia czasu i każda się doczeka.

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) u mnie też słoneczko pięknie świeci :)czy mi się wydawało czy ktoś tu miał dzisiaj robić test?;)
    U mnie do owulki został tydzień :) jak fajnie jest mieć tak krótkie cykle! ;D jak się nie powiedzie to wiem, że zaraz będzie drugi ;)

innamorata88, Offca88 lubią tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do tego właśnie załapałam, ze dzięki temu że cykle mam tak krótkie, mam przed sobą jeszcze 3 a nie 2 cykle starań!!! ;D(licząc z tym) a jak się nie uda to od przyszłego roku od lutego znowu startuje ;) młoda dupa ze mnie, mam czas ;) :D wiadomo, że chciałabym żeby się już udało ale wiem, że rok szybko zleci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:53

ckai9n73i3etzh5b.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    hej dziewczyny :) u mnie też słoneczko pięknie świeci :)czy mi się wydawało czy ktoś tu miał dzisiaj robić test?;)
    U mnie do owulki został tydzień :) jak fajnie jest mieć tak krótkie cykle! ;D jak się nie powiedzie to wiem, że zaraz będzie drugi ;)

Czuję, że dzisiaj się tu zazieleni :) o to chyba testować razem będziemy :D u mnie 7dc, ale jestem stymulowana, więc najpóźniej za 3 dni czeka mnie zastrzyk na owu - no i znowu długie czekanie do terminu @ :P

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Czuję, że dzisiaj się tu zazieleni :) o to chyba testować razem będziemy :D u mnie 7dc, ale jestem stymulowana, więc najpóźniej za 3 dni czeka mnie zastrzyk na owu - no i znowu długie czekanie do terminu @ :P

Oj laski, ja czuję że dziś będę miała 1 dc, też mam dość krótkie cykle, .. choć nie... właściwie nie aż tak;) Ale jak mówiłam- maj jest nasz!!

Fiolk@ lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    no ja owulka za tydzień także tylko dwa dni później :) także testować możemy razem, bardzo chętnie :)
    ja idę do gina dzień po owulce, ciekawe co wypatrzy :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Oj laski, ja czuję że dziś będę miała 1 dc, też mam dość krótkie cykle, .. choć nie... właściwie nie aż tak;) Ale jak mówiłam- maj jest nasz!!
    Jak przyjdzie @ to dopiero pozwalam Ci pisać o nowym cyklu! :P:P ;D póki co jej nie ma także czekamy ;D zaciskam kciuki!!!

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
    Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
    Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba wierzyć w końcu, że się uda nie ma wyjścia panienki:)u mnie dziś też ładnie słoneczko świeci puki co 14 stopni. Zaliczyłam już dziś Praktikera kupiliśmy do nowego domu kamień gipsowy dekoracyjny. Mój mąź układa płytki, teść maluje a ja w pracy haha. Może rzeczywiście przesadzam to było wszystko spontaniczne to nie były takie starania tylko współżyłam niby 2 dni przed owu ale owu się mogła przesunąć bo w tym dniu co współżyłam miałam pozytywny test owulacyjny a później już nic nie robiliśmy. Macie rację dziewczyny za bardzo przeżywam :*:*

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze zmierzyłam dzisiaj tempkę rano, coś mnie podkusiło :P a miałam nie mierzyć w ogóle :P i teraz nie wiem czy jednak mierzyć czy nie :P ech, ech :P ciężkie życie staraczki ;D boję się, że tempka będzie mnie dodatkowo stresować ale też jak nie mierzę to się zastanawiam jaka ona jest :P

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ