Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulk88k wrote:Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Anulk88k wrote:Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/ -
w pierwszej ciąży miałam, ale nie pamietam juz jak to wygladalo, bo to daaaawno bardzo temu. W drugiej , tej straconej, nie mialam plamienia, a test wyszedl mi 4 dni przed @. nie wiem, albo cos z hormonami albo sie koleżanka @ rozkręca ;/
Dzięki dziewczyny, to sobie pożyje jeszcze nadzieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:14
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Anulk88k wrote:w pierwszej ciąży miałam, ale nie pamietam juz jak to wygladalo, bo to daaaawno bardzo temu. W drugiej , tej straconej, nie mialam. nie wiem, albo cos z hormonami ;/
-
panan12 wrote:trzeba wierzyć w końcu, że się uda nie ma wyjścia panienki:)u mnie dziś też ładnie słoneczko świeci puki co 14 stopni. Zaliczyłam już dziś Praktikera kupiliśmy do nowego domu kamień gipsowy dekoracyjny. Mój mąź układa płytki, teść maluje a ja w pracy haha. Może rzeczywiście przesadzam to było wszystko spontaniczne to nie były takie starania tylko współżyłam niby 2 dni przed owu ale owu się mogła przesunąć bo w tym dniu co współżyłam miałam pozytywny test owulacyjny a później już nic nie robiliśmy. Macie rację dziewczyny za bardzo przeżywam :*:*
-
Termin mam na pt-sb
U mnie dzisiaj tez piękne słońce, wszystko się zazieleniło, uwielbiam wiosnę i maj :
W koncu to miesiac moich i syna urodzin, jest co świętowacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:16
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A ja nie czuję, aby miało się u mnie zazielenić, co mnie trochę smuci.
Mam lekki katar i leciutki ból gardła, co mnie drażni.
Nie mam nawet chęci robić testu, bo mam jakieś przeczucie, że będzie pustka.
Już 25 dzień cyklu.
Jakiś pocieszacz? -
Rudzielec91 wrote:Anulka a w pierwszej ciąży robiłaś pomiary temp, testy owu itd? czy poszliście na żywioł ?
Pierwsza ciąża była 9 lat temu, typowa wpadka
Druga, która poroniłam, to bez żadnych pomiarów, testów na żywioł, założyliśmy co bedzie to bedzie. Mialam mnostwo pracy i innych zajec w ogole nie myslalam i sie udalo. Teraz sie bede nakrecac i pewnie mi zejdzieAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Anulk88k wrote:Pierwsza ciąża była 9 lat temu, typowa wpadka
Druga, która poroniłam, to bez żadnych pomiarów, testów na żywioł, założyliśmy co bedzie to bedzie. Mialam mnostwo pracy i innych zajec w ogole nie myslalam i sie udalo. Teraz sie bede nakrecac i pewnie mi zejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:29
-
nick nieaktualnyJak miło usłyszeć ciepłe słowa! Dziękuję, jest mi z Wami wszystkimi jakoś tak raźniej.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie, w końcu to pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. No drugi w sumie.
Jak się we mnie namnoży małych Szyszek to będę panikować, podobno po antykoncepcji występują przypadki ciąży mnogich. xD -
Czikosz wrote:Jak miło usłyszeć ciepłe słowa! Dziękuję, jest mi z Wami wszystkimi jakoś tak raźniej.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie, w końcu to pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. No drugi w sumie.
Jak się we mnie namnoży małych Szyszek to będę panikować, podobno po antykoncepcji występują przypadki ciąży mnogich. xD