Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulk88k wrote:Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/może implantacja?
oby!
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Anulk88k wrote:Ja dzis testowalam, ale negatyw. wg mnie jest 11 dpo. wg ovu 12 dpo. wczoraj spadek temp, dzisiaj odbila do wysokich.
Od wczoraj jakies lekkie kawowo-rozowe plamienie mam, ale widoczne w sumie na papierze.
Nie wiem, jakis pokrecony ten cykl ;/także nie przejmuj się nim
a plamienie to może być dobry znak
trzymam kciuki
-
w pierwszej ciąży miałam, ale nie pamietam juz jak to wygladalo, bo to daaaawno bardzo temu. W drugiej , tej straconej, nie mialam plamienia, a test wyszedl mi 4 dni przed @. nie wiem, albo cos z hormonami albo sie koleżanka @ rozkręca ;/
Dzięki dziewczyny, to sobie pożyje jeszcze nadzieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:14
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Anulk88k wrote:w pierwszej ciąży miałam, ale nie pamietam juz jak to wygladalo, bo to daaaawno bardzo temu. W drugiej , tej straconej, nie mialam. nie wiem, albo cos z hormonami ;/
-
panan12 wrote:trzeba wierzyć w końcu, że się uda nie ma wyjścia panienki:)u mnie dziś też ładnie słoneczko świeci puki co 14 stopni. Zaliczyłam już dziś Praktikera kupiliśmy do nowego domu kamień gipsowy dekoracyjny. Mój mąź układa płytki, teść maluje a ja w pracy haha. Może rzeczywiście przesadzam to było wszystko spontaniczne to nie były takie starania tylko współżyłam niby 2 dni przed owu ale owu się mogła przesunąć bo w tym dniu co współżyłam miałam pozytywny test owulacyjny a później już nic nie robiliśmy. Macie rację dziewczyny za bardzo przeżywam :*:*
i nie chcemy już tu więcej widzieć takich załamań
tym bardziej, że to DOPIERO 2 cs
u mnie 3
świeżaki z nas
-
Termin mam na pt-sb
U mnie dzisiaj tez piękne słońce, wszystko się zazieleniło, uwielbiam wiosnę i maj :
W koncu to miesiac moich i syna urodzin, jest co świętowacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:16
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A ja nie czuję, aby miało się u mnie zazielenić, co mnie trochę smuci.
Mam lekki katar i leciutki ból gardła, co mnie drażni.
Nie mam nawet chęci robić testu, bo mam jakieś przeczucie, że będzie pustka.
Już 25 dzień cyklu.
Jakiś pocieszacz?a jak nie to przecież zaraz będzie następny cykl
no i to dopiero 1 cs
ale by było jakby się od razu udało
super
hehe Justynie(?) się udało od razu także kto wie, może dołączysz do grona tych szczęściar którym się udaje od razu, baaardzo Ci tego życzę
-
Rudzielec91 wrote:Anulka a w pierwszej ciąży robiłaś pomiary temp, testy owu itd? czy poszliście na żywioł ?
Pierwsza ciąża była 9 lat temu, typowa wpadka
Druga, która poroniłam, to bez żadnych pomiarów, testów na żywioł, założyliśmy co bedzie to bedzie. Mialam mnostwo pracy i innych zajec w ogole nie myslalam i sie udalo. Teraz sie bede nakrecac i pewnie mi zejdzieAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Anulk88k wrote:Pierwsza ciąża była 9 lat temu, typowa wpadka
Druga, która poroniłam, to bez żadnych pomiarów, testów na żywioł, założyliśmy co bedzie to bedzie. Mialam mnostwo pracy i innych zajec w ogole nie myslalam i sie udalo. Teraz sie bede nakrecac i pewnie mi zejdzieja chyba zrezygnuję z pomiarów, myślałam żeby mierzyć tylko do owulki w celu jej dokładnego wyznaczenia ale to chyba tylko niepotrzebny stres
postaram się w miarę regularnie
i zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:29
-
nick nieaktualnyJak miło usłyszeć ciepłe słowa! Dziękuję, jest mi z Wami wszystkimi jakoś tak raźniej.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie, w końcu to pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. No drugi w sumie.
Jak się we mnie namnoży małych Szyszek to będę panikować, podobno po antykoncepcji występują przypadki ciąży mnogich. xD -
Czikosz wrote:Jak miło usłyszeć ciepłe słowa! Dziękuję, jest mi z Wami wszystkimi jakoś tak raźniej.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie, w końcu to pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. No drugi w sumie.
Jak się we mnie namnoży małych Szyszek to będę panikować, podobno po antykoncepcji występują przypadki ciąży mnogich. xDszaleństwo