Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dałam sobie 3 miesiace pomiarów itd. ale jesli zaczne swirowac to odpuszcze bo nie chce sie niepotrzebnie nakrecac, doszukiwac itd.
Czikosz ja poprosze nawet i blizniakiAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyOgólnie nie mam nic przeciwko, nawet fajnie by było strzelić dwójkę, ale obawiam się, że mój brzuch się nie rozciągnie, aż tak. Nie wiem, jestem dość szczupła, chociaż przy obecnym tempie pochłaniania żywności to może bym dała radę.
Ostatnio pochłaniam, jak odkurzać śmieci. Non stop chce mi się jeść (to dobrze, bo zawsze chciałam przytyć). -
Czikosz wrote:Ogólnie nie mam nic przeciwko, nawet fajnie by było strzelić dwójkę, ale obawiam się, że mój brzuch się nie rozciągnie, aż tak. Nie wiem, jestem dość szczupła, chociaż przy obecnym tempie pochłaniania żywności to może bym dała radę.
Ostatnio pochłaniam, jak odkurzać śmieci. Non stop chce mi się jeść (to dobrze, bo zawsze chciałam przytyć). -
Hej dziewczyny ja też za teoretycznie za tydzień owulacja. Ruda idziemy jednym tempem. Ja idę teraz w sobotę do lekarza bo to będzie 13dc i chce zobaczyć co tam się dzieje. U mnie świeci słońce. Tez mam 2 cykl starań. I chciałam żeby to w sumie był jeden strzał ale tym razem się nie udało:) moja pierwsza ciąża była z maja wiec może i druga będzie majowa. A dzisiaj myślałam że nikogo nie ma w domu i ze starym trochę baraszkowaliśmy a tu nagle mamusia wyszła ze swojego pokoju he he. Ciekawie zaczęliśmy ten cykl
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Hej dziewczyny ja też za teoretycznie za tydzień owulacja. Ruda idziemy jednym tempem. Ja idę teraz w sobotę do lekarza bo to będzie 13dc i chce zobaczyć co tam się dzieje. U mnie świeci słońce. Tez mam 2 cykl starań. I chciałam żeby to w sumie był jeden strzał ale tym razem się nie udało:) moja pierwsza ciąża była z maja wiec może i druga będzie majowa. A dzisiaj myślałam że nikogo nie ma w domu i ze starym trochę baraszkowaliśmy a tu nagle mamusia wyszła ze swojego pokoju he he. Ciekawie zaczęliśmy ten cykl