Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Almanah wrote:Offca, trzymam kciuki. Musi się udać.
Ja się przejechałam windą ze śmieciami. Nie rozumiem ludzi, którzy palą papierochy na klatce schodowej. Mieszkam w falowcu, w każdym mieszkaniu jest balkon, w dodatku za drzwiami jest też "balkon" (otwarte galerie, a nie typowe korytarze). Dwie windy. Możliwości palenia na powietrzu jest wiele. A dziady stoją i palą na klatce schodowej. I chyba też w windzie... Jakaś masakra.
No ludzie są straszni Nie potrafią żyć we wspólnocie.
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:No bo dzisiejszy negatyw, nawet gdyby przyjąć, że owulacja była w 13 dniu cyklu o niczym chyba jeszcze nie świadczy. Może wyjść fałszywy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:19
Almanah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Nadzieja jest, więc jest dobrze!
A jak nie, to mam kolejne jajeczka!
Tylko to czekanie! No czy Was to nie wkurza?
Mnie niecierpliwi nawet czyjeś testowanie, a co dopiero moje!
no pewnie, że jest nadzieja nawet jakby owulka była w 13 dniu to mogło jeszcze nie wyjść
oj wkurza, wkurza ja teraz czekam na owulkę także spokojnie ale po owulce się dłuży jak choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:24
-
Offca88 wrote:Oj oj oby to nie było @ trzymam kciuki a jak temp?
spadła...
Myślę, że jednak @ będzie o czasie- jutro najpóźniej... Śluz już całkiem krwawy- ciągle niby plamienie, ale ja juz czuję że @ nadchodzi Plamienia są już takie całkiem "moje przedokresowe"
no nic! najlepiej byloby dziś dostać... wtedy badanie ostatnie 25.05 bym miała i tegoż samego dnia wizytę zarazWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:25
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
cześć maja16 dobrze że nie masz przeczuć bo z nimi zbzikować można a tak spokojnie przeczekasz;) trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 10:26
-
Almanah wrote:Prezeski, melduję wykonanie zadania. Tempka nisko i negatyw! No, ale to by się chyba Chuck Norris urodził z pięć dni przed owu.
-
Rudzielec91 wrote:oooo szkoda a tak czekałam na jakieś pozytywne wieści... no ale widzę pozytywne podejście i moc do działania a no i wspomnę tylko że moja znajoma w tamtym roku zafasolkowała z serduszka 5 dni przed owu także takie rzeczy są możliwe
Póki co się nie czuję na @, więc zobaczymy co będzie. A co znajoma urodziła? Chłopaka czy dziewuszkę? -
Almanah wrote:Prezeski, melduję wykonanie zadania. Tempka nisko i negatyw! No, ale to by się chyba Chuck Norris urodził z pięć dni przed owu.
Hahaha, słuchaj, wsio jest możliwe!
Ale spoko, dołączyłaś do grona kobiet które zwojują MAJ;)
Haha, o chyba, że mi dane będzie powić kolejnego BARANA.. hahaha (oj lepiej żeby nie, to france są)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284