Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
M5 wrote:Nie mierzyłam. Przygotowywałam się do ślubu, nie myślałam o ciąży. Jedyne czego się trzymałam to taktyka serduszkowania co dwa dni w tym szczęśliwym miesiacu, i nie było że boli ! :p
-
M5 wrote:Dziękuję
A więc jutro i ja idę ma betę żeby sprawdzić przyrost
Powiem Wam, że brzuch bolał mnie jak na @ i do tej pory czasami pobolewa.
I wcale nie były to jakieś delikatne ukłucia, tylko zwykłe miesiączkowe bóle.
Co więcej Tylko dzień przed @ miałam duuużo śluzu, teraz sucho- aż za sucho
A co do innych objawów, to czasami miałam bardziej dokuczliwe psm niż teraz :p
Czyli objawami nie ma się co nakręcać Tylko trzeba grzecznie czekać -
ale głupie to laboratorium jakie dziwne zakresy b hcg
;/
kobiety nie będące w ciąży < 5,00
jeśli wynik jest równy =25 tzn że trzeba go powtórzyć po 48h
1-10 tydzień od 202- 231 000
itd
hehhehee to ja nic z tego i tak bym się nie dowiedziała jakbym była w niskiej ciąży
' -
PANAN, już wiadomo, że u Ciebie ciąży nie ma, beta nie kłamie! jedynie co mogą się mylić, ale z tego co mi się kojarzy, robiłaś dwie i były negatywne. Po co się tak nakręcasz bez sensu ? Ciesz się, że niedługo masz płodne a nie bez sensu gadanie. Przestań sobie wkręcać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 11:11
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:M5 ja w pierwszej ciąży miałam bardzo mocne bóle i dostałam luteine. A teraz tylko wczoraj miałam mocny ból tak to normalny delikatny. Także ważne aby nie był on bardzo dokuczliwy. Macica rośnie więc będzie na początku trochę bolało
Mega mocno bolało w dniach przed @ i w czasie w którym powinna być, teraz już przechodziKwiatek6 -
Na litość boską, Panan, zaraz stracę cierpliwość i zacznę używać brzydkich słów... Miałaś dwie negatywne bety, dostałaś okres. Jakich dowodów braku ciąży jeszcze oczekujesz? Jeśli wciąż masz podejrzenia ciąży - idź do lekarza niech cię zbada. Tutaj nikt ci nic więcej nie powie, nie jesteśmy wróżkami.
Zaraz zaczniesz pisać, że cię laboratorium oszukuje i zamiast pobrać krew podali ci w strzykawce środek wczesnoporonny. Ogarnij się.reddie137, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:tylko ja mam płodne dopiero koło 30 dc także jeszcze trochę muszę poczekać. Sama niewiem czy będę w tym cyklu coś robiła. Dziewczyny a jak jest z surykatką
? jej się daje nasienie czy jak?
Sukrykatki to takie zwierzątka biegające po sawannie. Nie wiem co u nich, ale pewnie mają się dobrze.M5, reddie137, lis87, Zyzia, Rudzielec91 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:tylko ja mam płodne dopiero koło 30 dc także jeszcze trochę muszę poczekać. Sama niewiem czy będę w tym cyklu coś robiła. Dziewczyny a jak jest z surykatką
? jej się daje nasienie czy jak?
Dziewczyno, dni płodne mogłabyś mieć koło 30 dc gdybyś miała cykle powyżej 40 dni i nie jest to wskazane. Tak długie cykle świadczą o jakichś zaburzeniach cyklu i trzeba to badać.
Matka zastępcza (surogatka) – kobieta, która przyjmuje do swojej macicy zapłodnioną in vitro komórkę jajową innej kobiety, która sama nie może zajść w ciążę bądź nie mogłaby donosić swojej ciąży. Rola matki zastępczej sprowadza się do donoszenia ciąży, urodzenia dziecka i oddania go rodzicom.
W Polsce nie jest to legalne i bardzo trudne ze strony cywilnej już nie mówiąc o karnej do przeprowadzenia.
-
Ja wiem, że nie jestem w ciąży. Ale są podobno Panie tzw. surogatki, które noszą ciąże Twoją jak nie możesz zajść itp. ja sama nie wiem co chcę z tego względu, że ja prowadzę działalność mojego męża nie ma całymi dniami lub zaadoptować mam możliwości i finanse
-
reddie137 wrote:Dziewczyno, dni płodne mogłabyś mieć koło 30 dc gdybyś miała cykle powyżej 40 dni i nie jest to wskazane. Tak długie cykle świadczą o jakichś zaburzeniach cyklu i trzeba to badać.
Matka zastępcza (surogatka) – kobieta, która przyjmuje do swojej macicy zapłodnioną in vitro komórkę jajową innej kobiety, która sama nie może zajść w ciążę bądź nie mogłaby donosić swojej ciąży. Rola matki zastępczej sprowadza się do donoszenia ciąży, urodzenia dziecka i oddania go rodzicom.
W Polsce nie jest to legalne i bardzo trudne ze strony cywilnej już nie mówiąc o karnej do przeprowadzenia.
Reddie, ona pytała o te małe śmieszne Timony z Króla Lwa, o czym ty piszesz.