Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Także ten... u mnie tez pogoda niczego sobie
Do tego pracy dużo, ludzi brak... paść można.
I odkurzacz mi się włączył, zjadłabym konia z kopytami.
Takie haiku trochę ci wyszło.
Ja chyba w końcu śniadanie sobie jakieś zrobię. -
Cześć dziewczyny
Ja testowałem wczoraj w dniu spodziewanej @ ale test wyszedł negatywny. W dodatku nie czuje jakoś żeby się @ zbliżała. Więc liczę na to że się udało.
Szyjke mam raczej wysoko śluz przezroczysty. Myślicie że test mógł nie wykryć ciąży.? -
Mała Kasia wrote:Cześć dziewczyny
Ja testowałem wczoraj w dniu spodziewanej @ ale test wyszedł negatywny. W dodatku nie czuje jakoś żeby się @ zbliżała. Więc liczę na to że się udało.
Szyjke mam raczej wysoko śluz przezroczysty. Myślicie że test mógł nie wykryć ciąży.?
To jest możliwe. Może jak do jutra @ nie przyjdzie to idź zrobić betę od razu? Tak dla spokoju? Wczoraj pół dnia przeglądałam wykresy na OF i powiem ci, że czasem nawet i 20 dpo dopiero sikańce wychodziły, więc różnie bywa, a nie ma się co stresować. -
Cześć Dziewczynki!
Miałam 2 tygodniową przerwę od komputera, więc niestety nie mogłam ani się wypowiedzieć na forum, ani śledzić Waszych rozmówek. Ale już wróciłam, pełna energii i nadziei na owocne testowania Ale się stęskniłam!
To jak, kiedy najbliższe testowania? xD9 cykl starań -
Nie no po prostu weźcie ją. Co za idiota myśli tylko o swojej dupie. A weź kurwa zamknij tą działalność i wyjedź z polski do Afryki. Bo tu klimat ci nie sprzyja i masz jakiś ucisk na mózgu. Może tam znajdziesz surykatki chociaż i one powinny cie omijać szerokim łukiem. Jeśli jesteś dziewczynką to masz maksymalnie 14 lat. A jeśli masz faktycznie te 25 lat to jesteś pojebana!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 11:47
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Olinek wrote:Martuś :*
Wiecie co? Mam w sobie tyyyyle optymizmu, że po prostu jestem przekonana, że większość (jak nie wszystkie! ) z nas dostanie w tym miesiącu piękny prezent na Dzień Matki
Kurczę dzień matki w tym miesiącu No zapomniałam. Super że do nas wróciłaś
-
To, co wszyscy myślą. Pieprzysz głupoty i denerwujesz ludzi swoimi pytaniami i w ogóle wszystkim co piszesz, ale tylko Czincja się odważyła i odezwała. Ciężko się czyta to co piszesz, panan. Ciężko.
M5, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Na pewno tak będzie, zobaczycie! Zresztą, w końcu wyszło piękne słońce, temperatura też zrobiła się bardzo przyjemna i liczę na to, że to wszystko zmieni też nasze psychiczne podejście. Znikną smutne, zimowe humory, a przyjdzie wiosenna radość. A z takim nastawieniem to o ciążę chyba jakoś łatwiej
Kurczaki, tak się nakręciłam, że sama się nie poznaję9 cykl starań -
Olinek wrote:Na pewno tak będzie, zobaczycie! Zresztą, w końcu wyszło piękne słońce, temperatura też zrobiła się bardzo przyjemna i liczę na to, że to wszystko zmieni też nasze psychiczne podejście. Znikną smutne, zimowe humory, a przyjdzie wiosenna radość. A z takim nastawieniem to o ciążę chyba jakoś łatwiej
Kurczaki, tak się nakręciłam, że sama się nie poznaję