Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
reddie137 wrote:Ja czytałam, że wiesiołek powoduje miniskurcze macicy, więc dlatego trzeba go odstawić po owu żeby nie sprzyjać poronieniu. Ale śluz po nim jest piękny Ja też go biorę. Także kwas foliowy x 1, kwasy omega 3 x 1, i weisiołek 4 szt.
-
Panan, a a'propos Twoich obaw jak połączyć dziecko i firmę, to powiem Ci, że tu chyba faktycznie priorytety są jednoznaczne. Jeśli naprawdę bardzo pragnie się dziecka, to nic nie powinno być ważniejsze.
Ja w lutym straciłam pracę. Trochę się podłamałam, bo od października staramy się o dziecko i też sobie pomyślałam, że pewnie teraz będziemy musieli zastopować na chwilę starania. Na co mój mądry Mąż powiedział, że nie ma takiej opcji. Pieniądze zawsze się znajdą, a każdy miesiąc starań o dziecko jest ważny. Poza tym, miałam wcześniej bardzo stresującą pracę i doszliśmy do wniosku, że może ten stres też był pewnego rodzaju blokadą.
Więc moim zdaniem, nie spinaj się tak. A jeśli nie masz pojęcia jak połączyć firmę i dziecko to po prostu daj sobie na razie spokój z dzieckiem. Rozkręć firmę, ustabilizuj sytuację życiową i dojrzej do myśli o dzidzilis87 lubi tę wiadomość
9 cykl starań -
lis87 wrote:oj chcą chcą deklarują się, że bedą zabierać na wakacje a że są jeszcze w super formie to muszę skorzystać wydaje mi się, że to jest też ich motorek napędowy9 cykl starań
-
lis87 wrote:ok to lece do apteki kupie u mnie ze śluzem dość skąpo to byłby dobry pomysł aby sobie pomóc
Ja biorę go 3 x dziennie po 2 tabletki. Do tego 1 x kwas foliowy i jeszcze 1x femibion Natal 1. Za 2 tygodnie sprawdzę czy działa9 cykl starań -
Olinek wrote:No widzisz! To na pewno nie będą mieli nic przeciwko Waszemu serduszkowaniu. Ba! Pewnie będą Wam nawet kibicować
ale pewno jakakolwiek ilość alkoholu będzie źle służyła, ja praktycznie odstawiłam alkohol a przyznam szczerze, że wieczorna lampka wina to było coś pięknego bo ciężkim dniu -
Ja nie poszłam dzisiaj na bete bo leje u nas niemiłosiernie. ALe jakoś tak w głębi ducha cały czas się boję ze pomim takicej grubej drugiej krechy przyjdzie @... No totalnie się stresuje
Mała Kasia lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Ja nie poszłam dzisiaj na bete bo leje u nas niemiłosiernie. ALe jakoś tak w głębi ducha cały czas się boję ze pomim takicej grubej drugiej krechy przyjdzie @... No totalnie się stresuje
Na to czy przyjdzie czy nie masz tylko taki wpływ, że nie powinnaś się denerwować Więc bez nerwów kochana i głowa do góry będziesz mamusią -
Olinek wrote:U mnie w większości cykli też było skąpo, a w tym. Wow! Nie wiedziałam, że mój organizm może wyprodukować taki ładny śluz
Ja biorę go 3 x dziennie po 2 tabletki. Do tego 1 x kwas foliowy i jeszcze 1x femibion Natal 1. Za 2 tygodnie sprawdzę czy działa
ja biore 1x Pregna plus-planowanie ciąży (tam jest witamina b6,D, kwas foliowy, żelazo jod itp) 2x Olej rybi i 3x magnez
Czy cos jeszcze polecacie? ok dokładam jeszcze dzisiaj wiesiołek jestem pozytywnie nastawiona dzięki wa w dużej mierze, ciągle mówimy o tym pięknym miesiącu -
lis87 wrote:ale pewno jakakolwiek ilość alkoholu będzie źle służyła, ja praktycznie odstawiłam alkohol a przyznam szczerze, że wieczorna lampka wina to było coś pięknego bo ciężkim dniu
Wiadomo, że wszystko z głową i umiarem, ale życzę Wam dobrej zabawy. Świętujcie urodziny Męża i sami wykombinujcie sobie mały, dodatkowy prezent9 cykl starań -
Anulk88k wrote:Dziewczyny a czy umysł może płatac takiego psikusa ze się widzi na teście cień cienia? Bo nie wiem czy już oszalałam czy jak
Anulka, jak na teście widać cień cienia to prawdopodobnie test jest pozytywny. A o jakiej czułości robiłaś test? Z porannego moczu?9 cykl starań -
Dziewczyny jak macie testy pozytywne to już na betę. Ja w pierwszej ciąży jak widziałam dwie kreski to już nic nie podejrzewałam musi być i juz!! i po 9 miesiącach 4 kilo szczęścia się urodziło:) wiadomo niepokój był ale przed wizytą lekarza. Jak wysyłam i mówił że wszystko dobrze to od razu do maka jechałam na tortille he he:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡