Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:siaty kochana u mnie żelazko się non stop przegrzewa!!!! weż ode mnie bo ja nienawidzę!!
No to czas nowe żelazko kupić. Ja w sumie to, którym tutaj prasuję dostałam w pakiecie z mieszkaniem od gospodarza, więc nie narzekam. Ale jak pierwszy raz prasowałam to kamień się z dziurek posypał. Chyba poprzedni lokatorzy nie korzystali zbyt często. -
Czincja wrote:kurde boli mnie lewy jajnik znaczy jego pozostałość i mam jakieś czerwone nitki krwi w śluzie;/ co to może być
Może owulacyjne plamienie? Może pęcherzyk pękł? Ciężko stwierdzić... -
marta95 wrote:może polubie prasowanie jak będę musiała prasować takie malutkie body, albo sukieneczki haha6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
marta95 wrote:może polubie prasowanie jak będę musiała prasować takie malutkie body, albo sukieneczki haha
Haha, ja się ostatnio wczuwałam jak kaftanik pooperacyjny kotu prasowałam. Zupełnie bez sensu, bo i tak wygniecie, ale aż mi się miło zrobiło. Bo to jest takie malutkie jak taki mały bodziak -
Almanah wrote:Może owulacyjne plamienie? Może pęcherzyk pękł? Ciężko stwierdzić...6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Almanah wrote:Haha, ja się ostatnio wczuwałam jak kaftanik pooperacyjny kotu prasowałam. Zupełnie bez sensu, bo i tak wygniecie, ale aż mi się miło zrobiło. Bo to jest takie malutkie jak taki mały bodziak
Almanah lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:chyba kupie sobie kota...albo pieska małego...i będę go ubierać!
To jest w sumie nie głupi pomysł. Ja uciszałam instynkt macierzyński prze rok prawie biorąc kocięta na odchowanie. Serce pęka jak się je potem oddaje do nowych domów, ale zawsze to jest jakieś zajęcie. -
Almanah wrote:To jest w sumie nie głupi pomysł. Ja uciszałam instynkt macierzyński prze rok prawie biorąc kocięta na odchowanie. Serce pęka jak się je potem oddaje do nowych domów, ale zawsze to jest jakieś zajęcie.
-
marta95 wrote:chyba kupie sobie kota...albo pieska małego...i będę go ubierać!
Ale mój Mąż jest strasznie uparty i niezbyt podoba mu się mój pomysł9 cykl starań