Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe staraczki :)
Odpowiedz

Majowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna to działajcie dziś i jutro może się uda :) odpręźcie się zrób sobie i mężowi dobrą kolację i będzie dobrze :) i dołączysz do dziewczyn :)

Kendra Balwanera lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziołszki, robiła któraś z was monitoring ? tak się zastanawiam ile taka 'impreza' by kosztowała :D ?

• M5 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale się dzisiaj lenie.
    Ten test tak mnie rozbił, że nie wiem co mam z sobą zrobić :D

Kwiatek6
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    dziołszki, robiła któraś z was monitoring ? tak się zastanawiam ile taka 'impreza' by kosztowała :D ?

Podbijam pytanie bo rozważam :)

marta95 lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie kosztowało to 40 zł :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Marta, mi też się szyjka w górę podniosła kilka dni temu. Tak, że ją tylko ledwie sięgam paznokciem. Jest taka w twardości jak broda - z wierzchu miększa, a jak się mocniej naciśnie to jest twarda.

Ciekawe co to będzie z tymi naszymi cyklami. :) Ja już w razie co wkleiłam wkładkę w majtki.
    no zobaczymy co z tego będzie!
    owulacji nie miałam więc wiesz...nie mam za bardzo na co czekać haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:57

Almanah lubi tę wiadomość

• Almanah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M5 wrote:

Leż sobie i nic nie rób. <3 Jedz lody z ogórkami, pij dużo wody i włącz sobie jakiś film przyrodniczy o małych zwierzątkach. <3

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:

To chyba zależy od gina. Moja chyba sobie liczy jak za normalną wizytę - stówkę. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystam jeszcze z apki na tel do wyliczania owu, i sprawdza się w 90% Zawsze pokazuję owu zgodnie z prawdą, nawet jak się przesunęła z 13dc na 18 gdzie już myślałam ze pozamiatane :) a z tą betą i testami to też nie jest takie czarno białe, w zeszłym roku jak nie przyszła @ to zrobiłam test 3 dni po spodziewanej i negatywny, za dwa tygodnie musiałam oddać krew przez laparoskopią a tam już beta powyżej 500. Niestety na początku 7 tygodnia spadła, nikt nie wpadł na pomysł żeby dać mi luteinę mimo iż miałam delikatne plamienia... Dopiero tutaj doczytałam że można było podtrzymać tą ciąże ;/

• panan12 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M5 napisała:

Należy Ci się odpoczynek ja też bym nic nie robiła :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    To chyba zależy od gina. Moja chyba sobie liczy jak za normalną wizytę - stówkę. :P
    o kurde! ale słyszałam, że za jedną wizyte normalnie, a potem każda troche taniej, pytałam się jednej koleżanki to mowiła że za 4 wizyty jakoś wyniosło ją to 250 zł . :P

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Ja korzystam jeszcze z apki na tel do wyliczania owu, i sprawdza się w 90% Zawsze pokazuję owu zgodnie z prawdą, nawet jak się przesunęła z 13dc na 18 gdzie już myślałam ze pozamiatane :) a z tą betą i testami to też nie jest takie czarno białe, w zeszłym roku jak nie przyszła @ to zrobiłam test 3 dni po spodziewanej i negatywny, za dwa tygodnie musiałam oddać krew przez laparoskopią a tam już beta powyżej 500. Niestety na początku 7 tygodnia spadła, nikt nie wpadł na pomysł żeby dać mi luteinę mimo iż miałam delikatne plamienia... Dopiero tutaj doczytałam że można było podtrzymać tą ciąże ;/

A jaka to apka?

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    o kurde! ale słyszałam, że za jedną wizyte normalnie, a potem każda troche taniej, pytałam się jednej koleżanki to mowiła że za 4 wizyty jakoś wyniosło ją to 250 zł . :P
    U mnie to 150zł :) na każdej wizycie w monitoringu oprócz usg lekarz pobiera śluz do wymazu - wynik po paru minutach. Mimo takiej ceny jest mega oblegany. Zapisałam się jutro na 10.40, a asystentka kazała dopiero dzwonić o tej godzinie, żeby potwierdzić, bo znając życie będzie ok jak około 13 podejdę. W poprzednim cyklu byłam na koniec kolejki wpisana i do gabinetu weszła 23.55. :O

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Szczecinie monitoring cyklu prywatnie 50 zł wizyta. Ale jest wpisane jako nowość, więc może poszukajcie u siebie, bo mogło się dopiero pojawić takie coś w ofercie :) Ja miałam robiony i przynajmniej jestem spokojniejsza, że owulacja występuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "kalendarz intymny" ale nie wiem czy jest pod androidem, ja mam lumie na Windowsie.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wizyta+usg 140 zł. Nie ma czegoś takiego, że samo USG. Współczuje Aksamitna tego poronienia :(. Kto mi doradzi jakieś testy owu?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • reddie137 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest tylko na windows jak sprawdziłam :/ Szkoda.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu z allegro najtaniej wychodzą

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje takie białe z rosmana, chyba jest 10 pasków w opakowaniu :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i PISZE LH test? ja się zastanawiam żeby tanio wyszło i żeby były dobre

f2w3k0s3plke7odf.png
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ