Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Marta, mi też się szyjka w górę podniosła kilka dni temu. Tak, że ją tylko ledwie sięgam paznokciem. Jest taka w twardości jak broda - z wierzchu miększa, a jak się mocniej naciśnie to jest twarda.
Ciekawe co to będzie z tymi naszymi cyklami. Ja już w razie co wkleiłam wkładkę w majtki.
owulacji nie miałam więc wiesz...nie mam za bardzo na co czekać hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:57
Almanah lubi tę wiadomość
-
M5 wrote:Dziewczyny ale się dzisiaj lenie.
Ten test tak mnie rozbił, że nie wiem co mam z sobą zrobić
Leż sobie i nic nie rób. Jedz lody z ogórkami, pij dużo wody i włącz sobie jakiś film przyrodniczy o małych zwierzątkach. -
marta95 wrote:dziołszki, robiła któraś z was monitoring ? tak się zastanawiam ile taka 'impreza' by kosztowała ?
To chyba zależy od gina. Moja chyba sobie liczy jak za normalną wizytę - stówkę. -
nick nieaktualnyJa korzystam jeszcze z apki na tel do wyliczania owu, i sprawdza się w 90% Zawsze pokazuję owu zgodnie z prawdą, nawet jak się przesunęła z 13dc na 18 gdzie już myślałam ze pozamiatane a z tą betą i testami to też nie jest takie czarno białe, w zeszłym roku jak nie przyszła @ to zrobiłam test 3 dni po spodziewanej i negatywny, za dwa tygodnie musiałam oddać krew przez laparoskopią a tam już beta powyżej 500. Niestety na początku 7 tygodnia spadła, nikt nie wpadł na pomysł żeby dać mi luteinę mimo iż miałam delikatne plamienia... Dopiero tutaj doczytałam że można było podtrzymać tą ciąże ;/
-
Almanah wrote:To chyba zależy od gina. Moja chyba sobie liczy jak za normalną wizytę - stówkę.
-
Aksamitna wrote:Ja korzystam jeszcze z apki na tel do wyliczania owu, i sprawdza się w 90% Zawsze pokazuję owu zgodnie z prawdą, nawet jak się przesunęła z 13dc na 18 gdzie już myślałam ze pozamiatane a z tą betą i testami to też nie jest takie czarno białe, w zeszłym roku jak nie przyszła @ to zrobiłam test 3 dni po spodziewanej i negatywny, za dwa tygodnie musiałam oddać krew przez laparoskopią a tam już beta powyżej 500. Niestety na początku 7 tygodnia spadła, nikt nie wpadł na pomysł żeby dać mi luteinę mimo iż miałam delikatne plamienia... Dopiero tutaj doczytałam że można było podtrzymać tą ciąże ;/
A jaka to apka?
-
marta95 wrote:o kurde! ale słyszałam, że za jedną wizyte normalnie, a potem każda troche taniej, pytałam się jednej koleżanki to mowiła że za 4 wizyty jakoś wyniosło ją to 250 zł .Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny