Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:Ja kupuje takie białe z rosmana, chyba jest 10 pasków w opakowaniu
http://www.sklepstarania.pl/20-x-testy-owulacyjne-5-ciazowych-p-24.html
20 testów owu + 5 ciążowychMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny rany zostawić Was na chwilę i już naprodukowały !! Tyle czytania miałam przez Was Teraz nie wiem co której chciałam odpisać
My byliśmy auto zarejestrować, ale jeszcze jutro trzeba podejść, no pogoda była ok, a teraz burza już od godziny.
A prasowanie uwielbiam Zresztą już się przyzwyczaiłam że mam górę prasowania , choć mój mały akurat aż tak ogromnie nie brudzi On nie lubi mieć brudnych łapek, jak tylko brudne to już myć leci Ale buzia cała może być oblepiona
-
M5 no własnie brzuch mnie też wczoraj bolał mega, jak miała być późnym wieczorem @. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale ból nie przestawał. Teraz niby ustało, ale trochę znowu pobolewa.
Na kiedy planujesz wizytę?
Mi mówili w gabinecie, że najlepiej to w 7 tygodniu no i tak mnie umówili. Czytałam opinie to babka ma dobre, no zobaczymy, bo na NFZ może być inna.
-
panan12 wrote:innamorata wyszedł Ci już test owulacyjny pozytywny?Mikołaj 25.04.2011
-
To fajnie masz aksamitna ja to w tym cyklu miałam tak dziwnie, że masakra. Jakbym miała dwie owulacje ale w tym cyklu to będę mądrzejsza częściej i mniej stresu!!! bo to nic nie daje.
Innamorata to super niech rosną działacie? bo pasuje teraz co 2 dzień i odstresować się zróbcie sobie dobrą kolację obejrzyjcie dobry film -
panan12 wrote:To fajnie masz aksamitna ja to w tym cyklu miałam tak dziwnie, że masakra. Jakbym miała dwie owulacje ale w tym cyklu to będę mądrzejsza częściej i mniej stresu!!! bo to nic nie daje.
Innamorata to super niech rosną działacie? bo pasuje teraz co 2 dzień i odstresować się zróbcie sobie dobrą kolację obejrzyjcie dobry film
Działamy bez ciśnienia co ma być to będzieMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Dokładnie ! Ważne żeby seks nie ograniczał się tylko do reprodukcji, jakby na to nie patrzeć to ma być przyjemność a nie obowiązek.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Offca88 wrote:M5 no własnie brzuch mnie też wczoraj bolał mega, jak miała być późnym wieczorem @. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale ból nie przestawał. Teraz niby ustało, ale trochę znowu pobolewa.
Na kiedy planujesz wizytę?
Mi mówili w gabinecie, że najlepiej to w 7 tygodniu no i tak mnie umówili. Czytałam opinie to babka ma dobre, no zobaczymy, bo na NFZ może być inna.
Według ostatniej @ dzisiaj jest 5 tydzień, także wizytę tez planuje po 7 tygodniu- nie ma sensu iść teraz, bo za 2 tygodnie znowu przyślą żeby sprawdzić czy serduszko bije
Ja jestem tydzień po @, i jeszcze od czasu do czasu pobolewa, wcześniej mocniej, także to chyba normalne
Do tego piersi bolą, a poza tym- odpukać żadnych przykrych objawówKwiatek6