Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinek wrote:My wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają kota. Zachorowałam na punkcie małego zwierzaka. Kiedyś twierdziłam, że będę miała psa, ale takiego dużego. A teraz wszystko mi jedno, może być kot, może być mały piesek, byle tylko dawał się przytulić
Ale mój Mąż jest strasznie uparty i niezbyt podoba mu się mój pomysł -
Kota chyba bałabym się mieć w domu. Jestem przeciwniczką puszczania zwierząt samopas, a z ogrodem ciężko upilnować żeby drzwi były zamknięte cały czas. Mieliśmy opcje wynajęcia mieszkania na parterze domku jednorodzinnego, z wielkim ogrodem i tarasem, ale właśnie dlatego musieliśmy sobie darować. Co z tego, że ogród bezpieczny, jak zaraz za żywopłotem leci ruchliwa droga.
Teraz mieszkam na 7 piętrze i balkon się boję otworzyć, ale to już jakoś da się znieść. -
Almanah wrote:Kota chyba bałabym się mieć w domu. Jestem przeciwniczką puszczania zwierząt samopas, a z ogrodem ciężko upilnować żeby drzwi były zamknięte cały czas. Mieliśmy opcje wynajęcia mieszkania na parterze domku jednorodzinnego, z wielkim ogrodem i tarasem, ale właśnie dlatego musieliśmy sobie darować. Co z tego, że ogród bezpieczny, jak zaraz za żywopłotem leci ruchliwa droga.
Teraz mieszkam na 7 piętrze i balkon się boję otworzyć, ale to już jakoś da się znieść.
No rozumiem, ja też miałm cykora jak go na balkon puszczam, bo mały pchlarz uciekał do sąsiadów, ale teraz już zrobiłam kratki i może szaleć -
reddie137 wrote:No rozumiem, ja też miałm cykora jak go na balkon puszczam, bo mały pchlarz uciekał do sąsiadów, ale teraz już zrobiłam kratki i może szaleć
W swoim własnym mieszkaniu siatki w oknach i na balkonie chyba jeszcze przed kuchnią i łazienką każę zamontować. Bo niestety właściciele mieszkań się nie zgadzają na takie rzeczy. W sumie rozumiem, po co komu siatka na oknie na 7 piętrze. -
Ja mam jednego kotka a w sumie kotke ALe biedn ostatnio mój synek ją maltretuje i musi zwiewać zęby jej nie siegał. A ona jeszcze taka łagodna jest że jakbym nie widziała to i by na nia usiadł i ogon wyrwał a ona by nawet nie fukneła. Ja właśnie szyję króliczka w stroju minie i żyrafkę metkowca więc lece do pracy26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
reddie137 wrote:No rozumiem, ja też miałm cykora jak go na balkon puszczam, bo mały pchlarz uciekał do sąsiadów, ale teraz już zrobiłam kratki i może szaleć
M5 gratulacje! Pierwsza ciąża?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
szyjka lubi mylić ja miałam do miesiączki bardzo wysoko nie mogłam jej tknąć, dwie kreski a tu @. a tak pozatym to tak u mnie ciepło. Zrobiłam trochę graficznych rzeczy i wracam do was :*:*:* sorka za te teksty ale czasem wymiękam bo mam dość ale nie chodzi tylko o starania i czasem jak mnie poniesie to masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta, mi też się szyjka w górę podniosła kilka dni temu. Tak, że ją tylko ledwie sięgam paznokciem. Jest taka w twardości jak broda - z wierzchu miększa, a jak się mocniej naciśnie to jest twarda.
Ciekawe co to będzie z tymi naszymi cyklami. Ja już w razie co wkleiłam wkładkę w majtki.