Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:ja wszystko rozumiem. Co byście zrobiły jakbyście miały swoją działalność jednoosobową a chciały mieć dziecko?
Z całym szacunkiem dziecko nie zależy od żadnej działalności gospodarczej. Po 2 cyklach starań proponuje Ci jeśli masz obawy zrobić wszystkie zalecane badania, monitoring cyklu, badanie nasienia itp. i starać się dalej.
Innej drogi nie widzę.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Panan, jak cię trzeba za rękę przez życie prowadzić i o każdą pierdołę musisz obcych pytać, to może odpuść sobie to dziecko, co? Dla dobra dziecka. Bo jak ono cię o coś spyta kiedyś, to też nie będziesz potrafiła sama decyzji podjąć i odpowiedzi udzielić.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Sukrykatki to takie zwierzątka biegające po sawannie. Nie wiem co u nich, ale pewnie mają się dobrze.
No i u mich rozmnażanie odbywa się na wielką skalę... A w PL... cóż chyba nie mówimy o tym nielegalnym procederze? Bo będzie trzeba Cię zgłosić
Przepraszam, że to powiem. Panan Ty na bank masz 25 lat? Brzmisz (pisownia, wypowiedź, mentalność) jak ledwo co od cyca odciągnięta. Poważnie się nad sobą i swoimi planami zastanów...Almanah, Zyzia, innamorata88 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Panan zdrowy mężczyzna i zdrowa kobieta mają szanse na powodzenie w każdym cyklu jakieś 30%,po prostu taka biologia.Więcej spokoju na tera z i na później,bo będąc w ciąży taki stres jaki Ciebie otacza też nie jest wskazany.Cierpliwości i powodzeniaAgula82
-
marta95 wrote:Dziewczyny dajcie spokój, to jak grochem o ściane
Do tego pracy dużo, ludzi brak... paść można.
I odkurzacz mi się włączył, zjadłabym konia z kopytami.Almanah, marta95, reddie137 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284