Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Hahaha, słuchaj, wsio jest możliwe!
Ale spoko, dołączyłaś do grona kobiet które zwojują MAJ;)
Haha, o chyba, że mi dane będzie powić kolejnego BARANA.. hahaha (oj lepiej żeby nie, to france są)
Przeczytałam Brajana.Za dużo internetu chyba mam ostatnio.
Ok, ja zmykam się ogarnąć, bo też się obudziłam po 5 na mierzenie i testowanie, potem się położyłam na chwilę i zasnęłam na 4 godziny.
-
Oj nie takie wiadomości chciałam
jeszcze M5 wołamy wołamy !! Co z tym testem?
Reddie a myślisz że byśmy Cię oddały?
Ja byłam rano na badaniach, kolejka niemiłosierna, także godzinę tam byłam, zrobiłam sobie betę i tsh podstawowe. Byłam na czczo, no więc myślę sprawdzę. Cała żyła mnie boli, bo się coś nie mogła dobrać. Niestety wyniki będą dopiero jutro po 12. Takie tutaj to jest.
@ wczoraj wieczorem nie było, ale brzuch bolał jak na nią, już się martwiłam, nie wiedziałam czy nospę sobie wziąć czy jak...ale dzisiaj już ok.
@ nie ma to chyba dobry znak. Oczywiście teścik zrobiłam jeszcze 25 no i jest krecha, nie taka jak testowa ale gruba
Oby oby...choć powiem Wam że w sumie dzisiaj mam termin @ na rano, bo dokładnie to na wczoraj na 22Ale ja już zawsze liczę od rana, bo ona długo się rozkręcała. Więc w dzień @ to chyba nie musi być jeszcze chyba taka mocna krecha jak testowa? Choć robiłam z porannego moczu.
Trochę się stresuję szczerze mówiąc czy wsio będzie ok, czy dotrzymam, nooo...zobaczymy.reddie137 lubi tę wiadomość
-
M5 wrote:Dwie mega grube krechy!!!
Test czułości 25, i nie z porannego moczu!!!
A aaaa aaaa!!!!!!!!
No! i to ja rozumiem!!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziękuję
A więc jutro i ja idę ma betę żeby sprawdzić przyrost
Powiem Wam, że brzuch bolał mnie jak na @ i do tej pory czasami pobolewa.
I wcale nie były to jakieś delikatne ukłucia, tylko zwykłe miesiączkowe bóle.
Co więcej Tylko dzień przed @ miałam duuużo śluzu, teraz sucho- aż za sucho
A co do innych objawów, to czasami miałam bardziej dokuczliwe psm niż teraz :p
Kwiatek6