Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Hahaha, słuchaj, wsio jest możliwe!
Ale spoko, dołączyłaś do grona kobiet które zwojują MAJ;)
Haha, o chyba, że mi dane będzie powić kolejnego BARANA.. hahaha (oj lepiej żeby nie, to france są)
Przeczytałam Brajana. Za dużo internetu chyba mam ostatnio.
Ok, ja zmykam się ogarnąć, bo też się obudziłam po 5 na mierzenie i testowanie, potem się położyłam na chwilę i zasnęłam na 4 godziny.
-
Oj nie takie wiadomości chciałam
jeszcze M5 wołamy wołamy !! Co z tym testem?
Reddie a myślisz że byśmy Cię oddały?
Ja byłam rano na badaniach, kolejka niemiłosierna, także godzinę tam byłam, zrobiłam sobie betę i tsh podstawowe. Byłam na czczo, no więc myślę sprawdzę. Cała żyła mnie boli, bo się coś nie mogła dobrać. Niestety wyniki będą dopiero jutro po 12. Takie tutaj to jest.
@ wczoraj wieczorem nie było, ale brzuch bolał jak na nią, już się martwiłam, nie wiedziałam czy nospę sobie wziąć czy jak...ale dzisiaj już ok.
@ nie ma to chyba dobry znak. Oczywiście teścik zrobiłam jeszcze 25 no i jest krecha, nie taka jak testowa ale gruba
Oby oby...choć powiem Wam że w sumie dzisiaj mam termin @ na rano, bo dokładnie to na wczoraj na 22 Ale ja już zawsze liczę od rana, bo ona długo się rozkręcała. Więc w dzień @ to chyba nie musi być jeszcze chyba taka mocna krecha jak testowa? Choć robiłam z porannego moczu.
Trochę się stresuję szczerze mówiąc czy wsio będzie ok, czy dotrzymam, nooo...zobaczymy.reddie137 lubi tę wiadomość
-
M5 wrote:Dwie mega grube krechy!!!
Test czułości 25, i nie z porannego moczu!!!
A aaaa aaaa!!!!!!!!
No! i to ja rozumiem!!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziękuję
A więc jutro i ja idę ma betę żeby sprawdzić przyrost
Powiem Wam, że brzuch bolał mnie jak na @ i do tej pory czasami pobolewa.
I wcale nie były to jakieś delikatne ukłucia, tylko zwykłe miesiączkowe bóle.
Co więcej Tylko dzień przed @ miałam duuużo śluzu, teraz sucho- aż za sucho
A co do innych objawów, to czasami miałam bardziej dokuczliwe psm niż teraz :p
Kwiatek6