Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:No to nawet
To zazwyczaj dopiero beta wychodzi z krwi
Ja test robiłam w dniu 12 dpo, no i dopiero w sumie była baaardzo słabiuśka, a widzisz Justyna miała dopiero 14 dpo słabą . Także ten...musisz chociaż do środy poczekać
A robiłaś 10 ? Bo nie doczytałam?
Tak, dyszką robiłam. Jakoś tak się obudziłam i stwierdziłam, że jak mam aż 4 testy, to mogę zacząć je robić od dzisiaj.
Ja też w sumie nie mam takich typowych bóli miesiączkowych, tylko właśnie kłucie w pochwie jakby. -
A to jak masz więcej to próbuj
Ale sądzę, że tak w środę najwcześniej coś pokaże
Też mam kłucia takie w pochwie właśnie. A bóle miesiączkowe miałam cały czas, teraz też są, ale nie takie jak w pierwszej ciąży. Bo teraz są delikatne, a wtedy były nie do zniesienia. Co akurat nie było dobre.
-
Offca bo Tobie wyszlo w 12dpo rano?
Kurczę ale się cieszę że Ci wyszłoOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Przyszły mąż- nie badany na jakość nasienia.
Jestem już bardzo zestresowana i coraz bardziej zaczynamy się martwić.
A każdy kolejny @ doprowadza mnie do łez.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??Fiolk@ lubi tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
Kozisina wrote:Offca bo Tobie wyszlo w 12dpo rano?
Kurczę ale się cieszę że Ci wyszłoDokładnie 12 dpo rano. No nie tak dokładnie bo nie miałam monitoringu ani tempki, ale mniej więcej jak siebie już znam, to tak właśnie miało to miejsce
Też się cieszę i w sumie nadal to do mnie nie dociera jakoś
Bardzo bym chciała aby i Wam się powiodło !!
-
Misiaimis wrote:A żebym ja wiedziała...dzisiaj taki dzień, że i o 00.00 może wrócić
Może wróci wcześniej ??Ja na razie też passss...boję się teraz tam gmerać, w pierwszej ciąży lekarka mówiła,że lepiej nie współżyć do 12 tygodnia, tak więc i teraz na wszelki wypadek poczekam
-
Malinowa90 wrote:Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
5 cykl to jeszcze nie jest żaden powód aby się martwićCzasami tak po prostu jest. Niby prosta rzecz a jednak trzeba się nagimnastykować i uzbroić w cierpliwość
Fajnie, że przyszłaś, tutaj naprawdę można otrzymać wsparcie
Najlepszym sposobem jest starać się wyluzować, bo psychika najwięcej blokuje.
Niemniej rozumiem że to boli jak przychodzi @. Musisz wierzyć,że w końcu się uda, bo musi, jesteś zdrowa i będzie dobrze, to tylko kwestia czasu)
-
Rudzielec91 wrote:Cześć dziewczyny!!! chwilkę mi zajęło nadrabianie zaleglości ale dałam radę
Offca, Natala gratuluję!!! nawet nie wiecie jak się cieszęjakby to mi się udało
:*
Czy któraś wie co z Panan?
Jak tam u Ciebie cykl kochana?
Ja nie wiem co z panan...
-
Offca88 wrote:Nooo jesteś , już zaczynałam się martwić, właśnie miałam pisać co z Tobą, ale sobie myślę, pewnie majówka Cię pochłonęła
Jak tam u Ciebie cykl kochana?
Ja nie wiem co z panan...mnóstwo gości, a że ja akurat byłam po @ i wiedziałam, że się nie udało to z tego smutku troszkę wypiłam...
także weekend udany
jutro jeszcze wyjazd do rodzinki, jak dobrze, że to będzie ostatni dzień świąt
zmęczyły mnie bardziej niż praca
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Malinowa90 wrote:Witajcie, jestem Tu nowa.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
Hej. Nic się nie martw! Ja tak samo juz 5 cykl się staram i nic:( trzeba się nie poddawać!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:Dokładnie tak było, majówka mnie pochłonęła
mnóstwo gości, a że ja akurat byłam po @ i wiedziałam, że się nie udało to z tego smutku troszkę wypiłam...
także weekend udany
jutro jeszcze wyjazd do rodzinki, jak dobrze, że to będzie ostatni dzień świąt
zmęczyły mnie bardziej niż praca
No odpocząć to może nie, ale troszkę pobiwakować
A pewno trzeba czasami zalać smutki
-
Rudzielec91 wrote:A jeśli chodzi o mój cykl to hmm, chyba zrobie dziś owulacyjny bo pomimo tego że @ się niedawno skończyła to jajniki już zaczynają ćmić... ;/