Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:No to nawet To zazwyczaj dopiero beta wychodzi z krwi
Ja test robiłam w dniu 12 dpo, no i dopiero w sumie była baaardzo słabiuśka, a widzisz Justyna miała dopiero 14 dpo słabą . Także ten...musisz chociaż do środy poczekać
A robiłaś 10 ? Bo nie doczytałam?
Tak, dyszką robiłam. Jakoś tak się obudziłam i stwierdziłam, że jak mam aż 4 testy, to mogę zacząć je robić od dzisiaj.
Ja też w sumie nie mam takich typowych bóli miesiączkowych, tylko właśnie kłucie w pochwie jakby. -
A to jak masz więcej to próbuj Ale sądzę, że tak w środę najwcześniej coś pokaże Też mam kłucia takie w pochwie właśnie. A bóle miesiączkowe miałam cały czas, teraz też są, ale nie takie jak w pierwszej ciąży. Bo teraz są delikatne, a wtedy były nie do zniesienia. Co akurat nie było dobre.
-
Offca bo Tobie wyszlo w 12dpo rano?
Kurczę ale się cieszę że Ci wyszłoOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Przyszły mąż- nie badany na jakość nasienia.
Jestem już bardzo zestresowana i coraz bardziej zaczynamy się martwić.
A każdy kolejny @ doprowadza mnie do łez.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??Fiolk@ lubi tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
Kozisina wrote:Offca bo Tobie wyszlo w 12dpo rano?
Kurczę ale się cieszę że Ci wyszło
Też się cieszę i w sumie nadal to do mnie nie dociera jakoś
Bardzo bym chciała aby i Wam się powiodło !!
-
Misiaimis wrote:A żebym ja wiedziała...dzisiaj taki dzień, że i o 00.00 może wrócić
-
Malinowa90 wrote:Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
5 cykl to jeszcze nie jest żaden powód aby się martwić Czasami tak po prostu jest. Niby prosta rzecz a jednak trzeba się nagimnastykować i uzbroić w cierpliwość
Fajnie, że przyszłaś, tutaj naprawdę można otrzymać wsparcie
Najlepszym sposobem jest starać się wyluzować, bo psychika najwięcej blokuje.
Niemniej rozumiem że to boli jak przychodzi @. Musisz wierzyć,że w końcu się uda, bo musi, jesteś zdrowa i będzie dobrze, to tylko kwestia czasu )
-
Rudzielec91 wrote:Cześć dziewczyny!!! chwilkę mi zajęło nadrabianie zaleglości ale dałam radę
Offca, Natala gratuluję!!! nawet nie wiecie jak się cieszę jakby to mi się udało :*
Czy któraś wie co z Panan?
Jak tam u Ciebie cykl kochana?
Ja nie wiem co z panan...
-
Offca88 wrote:Nooo jesteś , już zaczynałam się martwić, właśnie miałam pisać co z Tobą, ale sobie myślę, pewnie majówka Cię pochłonęła
Jak tam u Ciebie cykl kochana?
Ja nie wiem co z panan...Offca88 lubi tę wiadomość
-
Malinowa90 wrote:Witajcie, jestem Tu nowa.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
Hej. Nic się nie martw! Ja tak samo juz 5 cykl się staram i nic:( trzeba się nie poddawać!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:Dokładnie tak było, majówka mnie pochłonęła mnóstwo gości, a że ja akurat byłam po @ i wiedziałam, że się nie udało to z tego smutku troszkę wypiłam... także weekend udany jutro jeszcze wyjazd do rodzinki, jak dobrze, że to będzie ostatni dzień świąt zmęczyły mnie bardziej niż praca
A pewno trzeba czasami zalać smutki
-
Rudzielec91 wrote:A jeśli chodzi o mój cykl to hmm, chyba zrobie dziś owulacyjny bo pomimo tego że @ się niedawno skończyła to jajniki już zaczynają ćmić... ;/