Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:myślicie, że jak był test pozytywny to wyjdzie ciąża? co myślicie?
No niestety na dwoje babka wróżyła.. choć przy takiej powtarzalności powinien być pozytyw.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
kredkaczarna wrote:Deneira wrote:Wiatrowski ponoc dobry ale jego podejście do dziewczyn mi sie nie spodobało. Akurat wylądowałam na oddziale z poronieniem i on miał mi robic zabieg. Na szczęście dr Fuchs mnie przejął. Traktował nas jako "następna".[/QUOT
Ni co ty? Ja bym to predzej powiedziala o fuchsie. Ale widac w szpitalu oni takie podejscie maja bo jak poronilam i akurat wiatra nie bylo to mnie w szpitalu traktowali jak przedmiot, kolejna do... i jeszcze sie upomina bezczelna. A do wiatra w pierwszej ciazy to co ja sie nadzwonilam to tylko on wie i zawsze na wszystko mi odpowiedzial bez zadnych glupich tekstow czycoskolwiek. Jak okazalo sie ze poronilam to tez naprawde jego podejscie bylo bardzo na miejscu. W gabinecie zawsze wstaje podaje reke puta sie co tam u mnie. No i ogolnie jego charakter bardzo mi podpasowal. Nie boje sie ani nie wstydze pytac jak cos mnie zastanawia bo zawsze dostaje pelna odpowiedz a nie zbywanie. Mam nadzieję że sie to nie zmieni -
panan12 wrote:zrobiony był hmmm w czwartek lub piątek
Widziałam widziałam...
ZObaczymy, informuj.
Od czw wiele mogło się zmienić ...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
jakie mam przeczucia? powiem Ci tak: piersi nadal mnie bolą, miesiączka skąpa, testy pozytywne ale ta krew no niewiem niewiem. Tyle razy widziałam 0,100 że nie cierpie tych cyfr. Temperatura się trzyma nie zeszła pod linię jest nad linią no zobaczymy. a wy co myślicie?
-
U mnie wróciły zawroty głowy, cały czas mam wrażenie, że @ przyszła, ale czysto jest. Nawet przy szyjce nie ma krwi. Ale kłuje mnie coś w pochwie. Jakaś taka mocno osłabiona jestem...
-
U mnie dzisiaj od rana brzuch boli jak na @, ale @ nie ma...20min temu zajadłam się ogórkami małosolnymi, a teraz kisiel wiśniowy hmm wiadomo, że za wcześnie ale głowa schizuje.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Ja to samo. Ciągle mam wrażenie ze juz @... A tu nie. Tylko ciut krwi na wkładce. Ledwo coPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284