Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:No i ból miesiączkowy przeszedł. Był i nie ma. Już sama nie wiem co mam myśleć.
Dokładnie, cieszyć się
Mnie co jakiś czas zakłuje w podbrzuszu... Gorzej, że znów plamienie- mam małą kropkę na wkładce...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Booziu, Panan...aż się serce kraje. Musisz się czuć trochę bezsilna z tym wszystkim...Uważaj na siebie, miejmy nadzieję, żesię dobrze ułoży...Kurcze, tak widzę że dzisiaj sporo postów dodałam, jak nie ja. Mąż by mnie za to udusił, że już prawie 6h tu koczuję.
-
panan12 wrote:ja mam normalne plamienie tzn lekkie krwawienie to nie są plamy
Panan, to było do mnie....
Ty się koniecznie martw... Kurcze, oby udalo Ci się dotrzec do labu!!
Ja wiem Betty... tyle że u mnie to juz taki standart to plamienie przed @.. Było już wcześniej 2 dni, zatrzymało się, ale znów plamię... u mnie taki zły objaw niestety, nawet ta plamka;)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:Cieszcie się chociaż ze macie owulki hahaha to połowa sukcesu
hahah, przepraszam.. to nie śmieszne, ale tak mnie mega rozbawiło to... taki czarny humor..
Wiemy, reflektuję się, i już nie marudzę...
W końcu jutro, jak to któraś super ujęła, rekreacyjne testowanie;)PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:hahah, przepraszam.. to nie śmieszne, ale tak mnie mega rozbawiło to... taki czarny humor..
Wiemy, reflektuję się, i już nie marudzę...
W końcu jutro, jak to któraś super ujęła, rekreacyjne testowanie;)
Po prostu tak napisałam bo chociaż z tego się cieszyć możecie...ja niestety nie mam z czego się cieszyc, ale przecież nie będę znowu łapać doła więc daje radę -
I wychodzę znowu na mało doedukowaną Z tym "rekreacyjnym"testowaniem, to tak wiesz...Na dystans podchodź, to taka moja metafora, bo też zawsze jak rano wstaję mam myśl, że zrobię test, chociaż wiem że nic nie wyjdzie, ale jednak go zrobię - tak dla samego faktu;) Także nie chciałam tutaj nikogo urazić Każda ma swój typ organizmu, nie śledziłam każdego profilu z osobna stąd nie wiem u której jakie objawy:) Generalnie nie ma co się raczej nakręcać w żadną stronę. Ja np czasami mam wrażenie, że plamię a to tylko taki ciemniejszy śluz na wkładce...Różnie to bywa.
-
Chcecie coś śmiesznego? Wczoraj miałam ubaw po pachy, byłam z mężem na wsi u dziadków na grillu. Sprzedają domek i trzeba było się pozbyć przetworów. Nikt nie reflektował, więc ja je wzięłam,oczywiście mąż niezadowolony ledwo tą ogromną torbę słoików dźwignął. Tuż pod domem, wyciągając ową torbę krzyknął" Zamorduję Cię za te słoje! Kto to będzie jadł?!" Na to ja "Ja będę!...To pójdziesz siedzieć..."A sąsiad który przechodził o mało ze śmiechu nie padł
-
Bettylou93 wrote:I wychodzę znowu na mało doedukowaną Z tym "rekreacyjnym"testowaniem, to tak wiesz...Na dystans podchodź, to taka moja metafora, bo też zawsze jak rano wstaję mam myśl, że zrobię test, chociaż wiem że nic nie wyjdzie, ale jednak go zrobię - tak dla samego faktu;) Także nie chciałam tutaj nikogo urazić Każda ma swój typ organizmu, nie śledziłam każdego profilu z osobna stąd nie wiem u której jakie objawy:) Generalnie nie ma co się raczej nakręcać w żadną stronę. Ja np czasami mam wrażenie, że plamię a to tylko taki ciemniejszy śluz na wkładce...Różnie to bywa.
Tak, tak... ja też bardzo z dystansem i na spokojnie do testu jutro podejdę
Robię bo mi 10 pepino się ostała to raz, a dwa, że moja mama ma ur, więc ew jej małą niespodziankę zrobię, lub choć nadzieje;)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284