Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, z tym przedwczesnym testowaniem - ledwo co się dni płodne kończą a mój mąż już się pyta "test robiłaś?" "i co i co, już dzisiaj możesz testować?" bardziej niecierpliwy niż jaBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis wrote:Kozisina u mnie też sporo tych okazji teraz
60tka teściowej, dzień matki, 40lecie teściów... ale byłby prezent
No dokładnie, nic tylko prezentowaćPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Miśka, ktoś powiedział kiedyś mądrą rzecz:"Ciekawość to pierwszy stopień do piekła" Piekła zwanego miesiączką przynajmniej jak dla mnie:D Pamiętam jak miałam jakieś 18 lat i myślałam, że wpadłam. Okresu nie miałam przez tydzień. Zrobiłam test i był negatywny,wstałam z klopa po czym jakieś 5 minut później dostałam @ chyba z tego stresu:D A ile ja bym teraz dała za wpadkę!
-
Cześć Staraczki Majowe
U mnie 23.04 IUI podejście pierwsze. Staramy się tak długo, że już przestałam liczyć. Pomimo słabych wyników mojego R., lekarz zrezygnował z chemii. Potwierdził, że jestem zwarta i gotowa - teraz czekam na testowanie - przypada 07.05.
Niech Moc Będzie Z Wami!Almanah lubi tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Bettylou93 wrote:Miśka, ktoś powiedział kiedyś mądrą rzecz:"Ciekawość to pierwszy stopień do piekła" Piekła zwanego miesiączką przynajmniej jak dla mnie:D Pamiętam jak miałam jakieś 18 lat i myślałam, że wpadłam. Okresu nie miałam przez tydzień. Zrobiłam test i był negatywny,wstałam z klopa po czym jakieś 5 minut później dostałam @ chyba z tego stresu:D A ile ja bym teraz dała za wpadkę!
Też tak miałam. Wtedy mi się właśnie cykle rozregulowały. Miałam z 19 lat, chłopaka, z którym chciałam zerwać i chyba właśnie stres z tym związany mi przyblokować okres na 2 tygodnie. Zrobiłam test, następnego dnia przyszedł okres. -
Agnieszka GreenApple wrote:Cześć Staraczki Majowe
U mnie 23.04 IUI podejście pierwsze. Staramy się tak długo, że już przestałam liczyć. Pomimo słabych wyników mojego R., lekarz zrezygnował z chemii. Potwierdził, że jestem zwarta i gotowa - teraz czekam na testowanie - przypada 07.05.
Niech Moc Będzie Z Wami!
To będę przekazywać wszystkie swoje urodzinowe życzenia w twoją stronę, bo akurat tego dnia są moje urodziny. Trzymam kciuki.Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
po 16 będziecie znały wynik co zemną. Są dwie opcje - pierwsza to brak ciąży poprostu hormony zaszalały - druga opcja - ciąża i albo leki na podtrzymanie albo szpital ale niechcę bo ja muszę pracować mój mąż teraz ma 2 tyg wolnego bo w domu układa płytki i muszę pracować ;/
-
Panan czekamy z niecierpliwością. Staraj się uspokoić i nie denerwować. To na pewno nie pomoże... choć wiem że trudno:(PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
za godzinę będą wyniki. Założyłam się z mężem i on obstawia, że wyjdzie beta pozytywna a ja obstawiam za negatywną jakoś mi się nie wierzy pewnie coś nie tak u mnie było. Choć same widziałyście moje testy ale nieraz było tak, że mi się wydawało, że jest druga kreska a mój mąż się śmiał i tekst" co znowu jesteś w ciąży" hehehe