Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja już po pracy, jakoś dało radę, ale na razie wzięłam sobie wolne , bo mam mnóstwo dni jeszcze
Dzisiaj kreseczka wyraźniejsza zdecydowanie No musi być już dobrze wierzę w to z całego serduszka !!:*
Almanah Ej ej co Ty chciałaś już mieć pozytywny test? Kochana za wcześnie poczekaj jeszcze troszkę :* To dopiero 8 dpo, nie wyjdzie Ci teścik
Ja widzę, że Ty masz fajne objawy podchodzą pod ciąże :*
Kozisina, oj kochana plamisz? Ale widzę, że niewiele ? Oby to nic się nie rozkręciło :*
Panan, oby wszystko było dobrze :*
Witam nową koleżankę :* Powodzenia w testowaniu 7 .05 wierzę, że będzie dobrze :***Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
ta nowa koleżanka to ja? ja jestem tu od jakiegoś czasu, tylko sporadycznie się pojawia a raczej w ostatnim tygodniu przed testowaniem
Ale jeżeli to do mnie, to nie dziękuję :**Offca88 lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Offca88 wrote:Hej kochane ja już po pracy, jakoś dało radę, ale na razie wzięłam sobie wolne , bo mam mnóstwo dni jeszcze
Dzisiaj kreseczka wyraźniejsza zdecydowanie No musi być już dobrze wierzę w to z całego serduszka !!:*
Almanah Ej ej co Ty chciałaś już mieć pozytywny test? Kochana za wcześnie poczekaj jeszcze troszkę :* To dopiero 8 dpo, nie wyjdzie Ci teścik
Kozisina, oj kochana plamisz? Ale widzę, że niewiele ? Oby to nic się nie rozkręciło :*
Witam nową koleżankę :* Powodzenia w testowaniu 7 .05 wierzę, że będzie dobrze :***
I tak jutro będę z Tobą testowała.
Twój oficjalnie ostatni test i mój oficjalnie pierwszy
Bolą mnie jajniki, takie ukłucia... Ale plamienie jest ledwo co, dosłownie maleńka plamka, ale jednak jest... choć biorąc pod uwagę że 3 dni do @ zostały to plamienia są mega mega słabsze, nieco innePCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Misiaimis wrote:ta nowa koleżanka to ja? ja jestem tu od jakiegoś czasu, tylko sporadycznie się pojawia a raczej w ostatnim tygodniu przed testowaniem
Ale jeżeli to do mnie, to nie dziękuję :**
-
Offca88 wrote:Hej kochane ja już po pracy, jakoś dało radę, ale na razie wzięłam sobie wolne , bo mam mnóstwo dni jeszcze
Witam nową koleżankę :* Powodzenia w testowaniu 7 .05 wierzę, że będzie dobrze :***
10 dpo mam już dzisiaj. -
Kozisina wrote:I tak jutro będę z Tobą testowała.
Twój oficjalnie ostatni test i mój oficjalnie pierwszy
Bolą mnie jajniki, takie ukłucia... Ale plamienie jest ledwo co, dosłownie maleńka plamka, ale jednak jest... choć biorąc pod uwagę że 3 dni do @ zostały to plamienia są mega mega słabsze, nieco inne
W środę wtedy skoczę na krew.
Próbuj jutro a może coś Ci pokaże już Też pamiętam, że pisałaś o plamieniach że nie były wcale takie skąpe. No zobaczymy co z tego będzie, bardzo bym chciała abyś była ze mną na styczniowych. W ogóle każdą z Was bym tam wzięła. Bo szczerze mówiąc tutaj mi dobrze, nie chce wcale tam się przenosić Tym bardziej, że na razie to takie początki są więc tym bardziej mogę tutaj chyba być
-
Misiaimis wrote:no najadłam się ogórków malosolnych i teraz mi nie dobrze
-
Almanah wrote:10 dpo mam już dzisiaj.
Ja test robiłam w dniu 12 dpo, no i dopiero w sumie była baaardzo słabiuśka, a widzisz Justyna miała dopiero 14 dpo słabą . Także ten...musisz chociaż do środy poczekać
A robiłaś 10 ? Bo nie doczytałam?
-
Offca88 wrote:No to pojechałaś Ja w pierwszej ciąży miałam ochotę na słodkie zdecydowanie. A teraz bardziej na groszek zielony. W ogóle miałam mega gastro w ostatnich dniach, zaś tak dzisiaj mnie zdecydowanie mdli jak coś zjem i mega mi się odbija. Ciężko się to zaczyna.
Hhahaha, w sumie czego ja dzisiaj nie jadłamBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)