Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natala też mi się wydaję, że 23 dni to trochę mało.
Ile trwa Twoja faza lutealna?
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
AJA_S wrote:Według mnie 23 dni to trochę mało książkowy trwa 28-31dni...
Ja mam długie cykle 31-34dni czasem zdaży się krótszy 28-27dni
Deneira wynoś się stąd na fioletową stronę!! A już!! -
Offca88 wrote:Ooo Bitter witaj Trzymam kciuki za ten Twój ostatni cykl już, szczęśliwy będzie bo sama go założyłam :D:D
Natala witaj i również trzymam kciuki za cIebie :*
Deneira, oj nie Ty będziesz zielona w tym cyklu !!
Co do współżycia my co drugi dzień tak od dni płodnych i to tak czasami już na siłę jest. Bo tez tak mniej współżyjemy tradycyjnie. Codziennie by nic z tego nie było. -
Deneira wrote:Nie.....jak nie dostanę @ i temp sie utrzyma to jutro zrobie. Nie chciałam sie znów denerwować
Ja jestem przekonana, to musi się udać!!!!
Moja tempka znów jak pijana, już ja nie wiem czy tej owulki się doczekam, i czy te testy coś warte.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja jestem przekonana, to musi się udać!!!!
Moja tempka znów jak pijana, już ja nie wiem czy tej owulki się doczekam, i czy te testy coś warte. -
BitterSweetSymphony wrote:No cześć Offca. Zaklinaj ten mój wykres by w końcu zakończył się zielono
Jak to jest, że matka założycielka szczęśliwego majowego wątku nie udostępniła wykresu :P
Wiesz ja w sumie tutaj jestem od niedawna i nie ogarniam Mogę udostępnić ale tam nie ma co oglądać bo ja tylko bazuję na śluzie To wystarczy kliknąć tam pod wykresem tak?
-
marta95 wrote:Prawidłowo. Trzymam kciuki
-
Natala89 wrote:Dziewczyny jak to jest u Was z długością cyklu? Mam wrażenie, że ze mnie jakiś ewenement bo mam jak w zegarku co 23 dni. Mój gin twierdzi, że jest ok ale dla niego wszystko jest wporzadku, nawet jeśli pójdę z poważnym problemem.
-
Deneira wrote:Kup vitam lh czy jakos tak. Maja czułość 25 i sa lepsze. Ja jesli dostanę @ to w tym cyklu bede je testować. Tez mam problem. Testami a ten jeden cos juz testowalam i były duzo lepsze efekty jal na moich starych (domowe laboratorium)
No ja kupiłam na allegro, a wczoraj domowe laboratorium- dla porównania. Wczpraj obydwa negatywne. Niby temp skoczyła, ale owu też jeszcze owulki nie widzi. Dziwne to wszystko... Wkurzam się nieco, mam stresy w pracy i wszędzie, choć to mogłoby wyjść.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:No ja kupiłam na allegro, a wczoraj domowe laboratorium- dla porównania. Wczpraj obydwa negatywne. Niby temp skoczyła, ale owu też jeszcze owulki nie widzi. Dziwne to wszystko... Wkurzam się nieco, mam stresy w pracy i wszędzie, choć to mogłoby wyjść.
-
Offca88 wrote:Kozisina może dopiero jesteś przed owu Poczekaj cierpliwie
Deneira, ja na Twoim miejscu poszłabym na betę lepiej wiedzieć na czym się stoi, jak testy nie wykazują nic.