Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona, teraz z lekami uderzycie z nową siłą!
Dzień dobry
Słuchajcie, jak myślicie, czy jest szansa,że ja miałam/mam tę owulację?
Miałam śluz płodny w niedzielę, potem we wtorek. Wczoraj i dziś nic. Temperatury niższe. Więc obawiam się, że jak jutro nie skoczy, to niestety to był fałszywy alarm
Uch, tak bym chciała, żeby była owu. Jak myślicie? Była szansa,ze w tych dniach była?
-
nick nieaktualny
-
Jeśli to pytanie do mnie - w sumie nie. W ostatnich dniach próbowałam, ale nie mam punktu odniesienia. Nie wie, co to znaczy, ze nie dosięgałam jej od razu tylko musiałam jakby mięśniami popracowąć, zeby się obniżyła. To znaczy ,że była wysoko? Ale była chyba gładka. Nie wiem, na serio trudno mi to stwierdzić, nie mam punktów odniesenia ;/natala9102 wrote:A obserwujesz szyjkę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dosięgnąć nie mogłam, dopóki nie popracowałam mięśniami. Ale też ten guziczek, czubek nosa dałam radę znaleźć.natala9102 wrote:Jeśli nie możesz jej dosięgnąć to jest wysoko a jeśli nie odróżniasz jej od ścian pochwy/jest miękka, rozpulchniona to w tym czasie powinna być owu.
Ech, czyli pewnie dupa ;/
Coś dzisiaj rano wszystkie mamy spadek objawów i nastrojów ;/ -
nick nieaktualnyja na przedostatnim tescie widziałam teście miejsce na druga kreskę i wpatrywalam się jak wariatka ze moze jednak mi ta kreska wyskoczy... Jakie to przykre przez co my przechodzimy w tym pragnieniu dziecka, ja jestem na granicy szaleństwa
B. mi wczoraj "lekką paranoje" zarzucił...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, laski
Noo u mnie temperatura w miejscu i zero sladu po sluzie plodnuym, zobaczymy co dalej, zrobilabym test ovu znowu ale przed 18 nie bede miala chyba kiedy i jak. U mnie szyjka dosc wysoko ale da sie ja rozroznic czyli nie jest rozpulchniona wiec w sumie juz nie wiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny