Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Oj już dużo lepiej. Dzięki Kochana. A ty jak się czujesz? Mam nadzieję że dołączę do Ciebie na fioletową stronę.
nie moze byc inaczej bo ja na Was czekam dziewczyny!!
ja tez nawet dobrze, czasami lapia mnie mdlosci piersi mam obolale i mam straszne humory!!!! okropna sie zrobilam ((
morella a kiedy masz termin @? mi test pozyttywny dopiero po 6 dniach od spodziewanej wyszedl! tak wiec trzymam mocno kciuki!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:nie moze byc inaczej bo ja na Was czekam dziewczyny!!
ja tez nawet dobrze, czasami lapia mnie mdlosci piersi mam obolale i mam straszne humory!!!! okropna sie zrobilam ((
morella a kiedy masz termin @? mi test pozyttywny dopiero po 6 dniach od spodziewanej wyszedl! tak wiec trzymam mocno kciuki!!
Kasia, gratulacje:)
@ powinnam dostać wczoraj, choć u mnie to jest ruchome, bo czasami w 33-35 dniu przychodziła.
Bardzo bym chciała by to była ciąża, ale jakoś w ogóle się nie czuję na ciążę. -
Morella ja tam widze ladną kreseczkę i trzymam mocno kciuki za pozytywną betę.
Ciri nie nakręcaj się tak tym wszystkim i nie sprawdzaj co chwile bo to negatywnie wpływa na cykl.
Fiona przykro mi ale głowa do góry można zacząć nowe przyjemne staranka ten cykl będzie lepszy
Gumisia jeszcze nic straconego dopóki @ nie ma, temperatura czasami różnie skacze i nie ma co się przejmować na zapas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75af02aa59fd6e87.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3e25768d069f942.html
Oczywiście na żywo widać lepiej. Jutro już na bank pójdę na betę. Dziś nie zdążę bo to kawałek drogi jednak.
Dla mnie też różowa -
po odstawieniu tabsów jeszcze przez jakiś czas może się wszystko normować ja miałam na początku bardzo bolesne okresy choć bardzo regularne a po kilku miesiącach mam mniej regularne i co drugi bolesny i długi a co drugi krótki i bezbolesny też bym chciała coś w tym zmienić ale widać już taka moja uroda przed tabletkami było inaczej nie wiem czy lepiej czy gorzej ciężko powiedzieć ale inaczej. Może jutro będzie ładny skok:) też myślałam że miałam owulacje 12/13 dc a tu się okazało że dopiero 16 dc głowa do góry wszystko się unormuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny