X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie gratulować. Po około 2h ją zobaczyłam. Kiedy się dokładnie pojawiła?nie wiem bo po 2 h poszłam wywalić test do kosza. Oj dziewczyny, zejdę tu chyba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piekna wysoka temperatura wiec juto beta i wszystko sie wyjasni jak ujemna idz do lekarza ;) mnie bola jajniki raz jeden raz drugi i jest kicha...

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Oj już dużo lepiej. ;) Dzięki Kochana. ;) A ty jak się czujesz? Mam nadzieję że dołączę do Ciebie na fioletową stronę.;)

nie moze byc inaczej bo ja na Was czekam dziewczyny!!

ja tez nawet dobrze, czasami lapia mnie mdlosci piersi mam obolale i mam straszne humory!!!! okropna sie zrobilam :(((

morella a kiedy masz termin @? mi test pozyttywny dopiero po 6 dniach od spodziewanej wyszedl! tak wiec trzymam mocno kciuki!!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, może jutro skok będzie co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki aż mi knykcie bieleją! Niech fioletowa moc będzie z wami, idę popracować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje... bo na razie to beznadziejnie wyglada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    nie moze byc inaczej bo ja na Was czekam dziewczyny!!

ja tez nawet dobrze, czasami lapia mnie mdlosci piersi mam obolale i mam straszne humory!!!! okropna sie zrobilam :(((

morella a kiedy masz termin @? mi test pozyttywny dopiero po 6 dniach od spodziewanej wyszedl! tak wiec trzymam mocno kciuki!!

Kasia, gratulacje:)
    @ powinnam dostać wczoraj, choć u mnie to jest ruchome, bo czasami w 33-35 dniu przychodziła.
    Bardzo bym chciała by to była ciąża, ale jakoś w ogóle się nie czuję na ciążę.

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ja tam widze ladną kreseczkę i trzymam mocno kciuki za pozytywną betę.

Ciri nie nakręcaj się tak tym wszystkim i nie sprawdzaj co chwile bo to negatywnie wpływa na cykl.

Fiona przykro mi ale głowa do góry można zacząć nowe przyjemne staranka :) ten cykl będzie lepszy :)

Gumisia jeszcze nic straconego dopóki @ nie ma, temperatura czasami różnie skacze i nie ma co się przejmować na zapas.

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie o to chodzi ze tylko jedna rzecz chce wiedziec bo jesli to byla owulacja i bede tak przechodzic co miesiac to katastrofa gorzej sie cxuje niz na okres...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75af02aa59fd6e87.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3e25768d069f942.html

Oczywiście na żywo widać lepiej. Jutro już na bank pójdę na betę. Dziś nie zdążę bo to kawałek drogi jednak.

Dla mnie też różowa :)

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po odstawieniu tabsów jeszcze przez jakiś czas może się wszystko normować ja miałam na początku bardzo bolesne okresy choć bardzo regularne a po kilku miesiącach mam mniej regularne i co drugi bolesny i długi a co drugi krótki i bezbolesny też bym chciała coś w tym zmienić ale widać już taka moja uroda przed tabletkami było inaczej nie wiem czy lepiej czy gorzej ciężko powiedzieć ale inaczej. Może jutro będzie ładny skok:) też myślałam że miałam owulacje 12/13 dc a tu się okazało że dopiero 16 dc głowa do góry wszystko się unormuję :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oceńcie kobiety moje dziesiejsze coś... Nie za cienka?

http://zapodaj.net/ebb11adaf598b.jpg.html

40 dc, ale niby bez starań. <3 tylko do 16 dc bo później R wyjechał. A tu okres nie przyszedł

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/532529d018cc3ee1.html

Ciemnieje cholera.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/532529d018cc3ee1.html

Ciemnieje cholera.

qrde, patrzę na twoją to moja za chuda chyba :/ Pozytyw jak nic :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amil?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella rob bete moje bociany zrobily swoje ;l
    Ja okresu po tabletkach nie mam bolesnego ale te owulacje i klucie jajnikow to sa masakryczne jesli to sa owu bo w sumie nie wiem czuje sie jak podczas bardzo bolesnych miesiaczek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewunia,tak, Amil. Ale ona wyszła sporo po czasie więc uważam to za wynik bardzo wątpliwy. Po jakim czasie u Ciebie wyszła krecha? Ona jest różowa? Bo ja nie mogę określić bo mi słońce w monitor przyświeca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a masz szanse na seksa dziś? Śluzu możesz mieć mało bo ciągle grzebiesz w swojej cipuszce. Daj jej odpocząć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna kreseczka Morelka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszła po minucie, różowa ale cieniutka. Mi w Amilu nigdyyyyyyy nie wyszedł nawet cień po czasie więc wiesz ;)
    Mój to baby boom, nic specjalnego, u mnie w aptece 3,50 zł

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ