Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja tez testowac bede w maju ale nie wiem jeszcze kiedy to zrobic - jakies propozycje ? moze w ten weekend zrobie sikacza(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
nick nieaktualnyEh przyjemnosc przyjemnosc u nas to ciezko choc dzia...hmmmm bylo mi przyjemnie. zobaczymy co z tego bedzie. Dzis to raczej szans na seks juz nie mam moze jutro ale zbombardowal mnie duza iloscia wojownikow (mam nadzieje ze ich bylo duzo) wiec moze jakis sie tam przedostanie ;p
-
Witam
Kilka dni po owulacji bolało mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę i kuły jajniki,wyraźnie to czułam.Trwało to niecałe 2 dni,do tego dzień przed tymi bólami miałam zawroty głowy,nigdy wcześniej takich nie miałam.Teraz cisza,żadnych więcej objawów i nic mnie nie boli.Nie wiem co mam o tym sądzić i co to mogło oznaczać.Czy któraś z was dziewczyny tak miała a potem okazało się że jest w ciąży? Ja najchętniej to testowałabym już dziś ale poczekam jeszcze kilka dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeziębienie mi mija. Czuję się coraz lepiej. Wczoraj ciągnięcie w podbrzuszu. Dziś ból jajnika . I mam wrażenie że dziś sutki są bardziej wrażliwe, ale tak się zastanawiam czy nie ma z tym nic wspólnego Duphaston?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:13
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za cieple slowa
Dzis dzien rozwalony, bo mimo, ze sie spodziewalam, to wiecie jak jest. Przed chwila plakalam na serialu, bo jakas babka dziecko urodzila, a do tego jutro mija 9 miesiecy od slubu i ja moglabym wlasnie rodzic nasze dziecko
Morella dawaj w koncu na ta bete, bo my tu wszystkie chyba bardziej od Ciebie czekamy
Gumisia wiem, ze sie boisz, ale lepiej by bylo bete zrobic - mialabys 100% pewnosci...[/url]