Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra szyjka uchylona i mieciutka wyroznia sie ale jest mieciutka jak naciskam wczesniej byla twarda teraz czuje roznice. Ale jakos za specjalnie otworzona nie jest. Czuje dziurke ale mala. Czy sluz jest nie wiem bo nie wjem czy to pozostalosci spermy czy moze rozciagliwy sluz. Teraz wylecial na zewnatrz. Czyli jednak chyba owulacja. Teraz modlic sie o skok.. powinien byc w takim wypadku jutro.
-
To czekanie jest najgorsze.Coś czuję że znowu nie zaciążyłam,bo coś za mało tych objawów.Owulację miałam,bo robiłam test i w ten dzień z bólu mnie skręcało no i kilka dni później te zawroty głowy i chodziłam jakbym była pijana,takie uczucie.Mam już 32 lata i gdyby się udało było by to moje pierwsze dziecko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gumisia no to moze Cie dodtakowo stresowac, na pewne rzeczy nie mamy wplywu trzeba byc dobrej mysli i cieszyc sie chwila :*
ciri no ja mialam wysoko po owub w terminie @ twarda i zamknieta, bo czulam taki "Dziubek" a wczesniejsze cykle wpadal mi tam palec lekko we wglebienie no i sluzu mialam malo i byl rozciagliwy jak na plodne...
bozena jak dochodzi do zaplodnienia szyjka powinna byc wysoko i zamknieta, podobno moze byc na poczatku nisko ale musi byc zamknieta -
Idziecie jak burza
Za wszystkie dołączone panie trzymam mocno kciuki.
Ja po rozmowie o pracę, do czwartku mają mi dać znać, są poważnie zainteresowani.
Więc ja tak:
- czekam na skok, żeby wiedzieć, czy ten śluz ciągły zwiastował owu;
- jeśli tak, to czekam na okres bądź nie;
- czekam na odpowiedź w sprawie pracy i przyznam,że jesli bedzie pozytywna, to to powaznie komplikuje plany rozrodcze, bo głupio zaczynać nową pracę w ciąży ;/ ale tez nie zrezygnuje ze staran, bo dziecko to teraz dla mnie priorytet;
Więc chyba pozostaje zdać mi się na los. Co mogłam, to zrobiłam: seks uprawialiśmy, na rozmowach byłam, jeśli była owu to jutro już powinnna temperatura skoczyć, ale wtedy też pozostaje tylko czekać.
Uch, jakie to zycie skomplikowane. -
nick nieaktualny