Majowe testowanie!
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Ciri, ale to niekoniecznie był skok. Nie wiem jaką metodę stosujesz, ale np. w metodzie Rotzgera za wyższą temperaturę uznaje się tę, która jest o minimum 0,05 wyższa od sześciu poprzednich. A Twoja z 14dc było tylko o 0,03 wyższa od sześciu poprzednich (różnica między 36,51 a 36,48).ciri22 wrote:Noo juz mialam taki skok a potem byl spadek wiec ja poprosze trzy skoki nie duze ale trzy ;p
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Ale ovu to tylko program. Widocznie dali mniejsze wartości. Ja tak miałam w poprzednim cyklu,ze mi owu zaznaczyło wcześniej wyższą temperaturę niż powinno. Oczywiście ta temperatura w 14dc mogła być zwiastunem wyższych, ale jak widać ewidentnie nie była, więc jest logika w tej metodzie
                                 - 

Ach, jeszcze - za fazę wyższych temperatur uznaje się te, gdy najpóźniej czwarta wysoka temperatura jesst wyższa o 0,2 od najniższej z sześciu. Dlatego tak naprawdę dopiero po czterech dniach od skoku masz pewność, że ta potencjalna owu była i zaczął się okres bezwzględnie bezpłodny (to ważne dla tych, co w ten sposób zabezpieczają się przed ciążą).
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyWiem to wiem. Dlatego czekaja nas teraz najgorsze dni. Czy owu byla czy nie. A jeszcze za tydzien podroz i wesele... eh...AnnaKliwijska wrote:Ach, jeszcze - za fazę wyższych temperatur uznaje się te, gdy najpóźniej czwarta wysoka temperatura jesst wyższa o 0,2 od najniższej z sześciu. Dlatego tak naprawdę dopiero po czterech dniach od skoku masz pewność, że ta potencjalna owu była i zaczął się okres bezwzględnie bezpłodny (to ważne dla tych, co w ten sposób zabezpieczają się przed ciążą).
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:bozena dobrze jest, ale szyjka moze sie otworzyc nawet godzine przed @ gdzies czytalam, wiec musisz czekaac
tu się zgodzę, mi 2 miesiące temu otworzyła i zlazła chyba chwilkę przed miesiączką, bo rano sprawdzałam i była baaaaardzo wysoko (czy zamknięta to nie wiem bo jestem po dwóch sn, więc ona się w ogóle nie domyka
 ) a po 4 godz dostałam @. Oby u Ciebie Bożenka tak nie było i została gdzie jest 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Martwi mnie tylko to że prócz tego bólu podbrzusza i jajników kilka dni po owulacji i tych zawrotów głowy teraz cisza,żadnych objawów,tylko trochę piersi się powiększyły ale zawsze tak miałam przed okresem.Boję się kolejnego rozczarowania.
                                    natala9102 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny

gratulacje i biegnij na betę, bo zawału dostanę