Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo juz mialam taki skok a potem byl spadek wiec ja poprosze trzy skoki nie duze ale trzy ;p
-
nick nieaktualny
-
Ale ovu to tylko program. Widocznie dali mniejsze wartości. Ja tak miałam w poprzednim cyklu,ze mi owu zaznaczyło wcześniej wyższą temperaturę niż powinno. Oczywiście ta temperatura w 14dc mogła być zwiastunem wyższych, ale jak widać ewidentnie nie była, więc jest logika w tej metodzie
-
Ach, jeszcze - za fazę wyższych temperatur uznaje się te, gdy najpóźniej czwarta wysoka temperatura jesst wyższa o 0,2 od najniższej z sześciu. Dlatego tak naprawdę dopiero po czterech dniach od skoku masz pewność, że ta potencjalna owu była i zaczął się okres bezwzględnie bezpłodny (to ważne dla tych, co w ten sposób zabezpieczają się przed ciążą).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ach, jeszcze - za fazę wyższych temperatur uznaje się te, gdy najpóźniej czwarta wysoka temperatura jesst wyższa o 0,2 od najniższej z sześciu. Dlatego tak naprawdę dopiero po czterech dniach od skoku masz pewność, że ta potencjalna owu była i zaczął się okres bezwzględnie bezpłodny (to ważne dla tych, co w ten sposób zabezpieczają się przed ciążą).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:bozena dobrze jest, ale szyjka moze sie otworzyc nawet godzine przed @ gdzies czytalam, wiec musisz czekaac
tu się zgodzę, mi 2 miesiące temu otworzyła i zlazła chyba chwilkę przed miesiączką, bo rano sprawdzałam i była baaaaardzo wysoko (czy zamknięta to nie wiem bo jestem po dwóch sn, więc ona się w ogóle nie domyka ) a po 4 godz dostałam @. Oby u Ciebie Bożenka tak nie było i została gdzie jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martwi mnie tylko to że prócz tego bólu podbrzusza i jajników kilka dni po owulacji i tych zawrotów głowy teraz cisza,żadnych objawów,tylko trochę piersi się powiększyły ale zawsze tak miałam przed okresem.Boję się kolejnego rozczarowania.
natala9102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny