Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożena Ja myślę że to mogła być implantacja. Takie bóle towarzyszyły mi od implantacji do końca pierwszej ciąży. Mogą to być objawy ciąży. Tym bardziej jeżeli w innych cyklach tak nie miałaś. Dziś możesz zrobić betę. Powinna już wyjść. A test za 3 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo boli jak polecialam w tamtym cyklu do gina z tym moim beznadziejnym okresem to mu powiedzialam o tym to jajniku ktory mi przez cala druga faze cyklu dokuczal to stwierdzil ze mam rozwalony uklad hurmonalny i takie cuda moge miec jeszcze 3 cykle i wiedze.ze.teraz z prawym jest mniej wiecej tak samo ale i tak teoche lepiej niz z lewym bo wtedy to w tym dnii cyklu akurat siedzialan w domu i z lozka sie nie ruszylam caly dzien...
-
Gumisia wrote:Fiona znam to aż za dobrze. Ja powinnam rodzić w kwietniu. W terminie porodu wyłam jak głupia. Fiona bety to się jeszcze bardziej boję. W każdej ciąży mi źle przyrastała i najchętniej bym jej wcale nie robiła.
Gumisia, ale tescior moze tak wczesnie nic nie pokazac, a mimo to mozesz byc w ciazy. Beta od razu rozwialaby watpliwosci.
Ja wole byc pewna i od razu robilam bete, ale nie przeszlam tego co Ty, wiec rozumiem Twoje obawy :*[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:gumisia wyobrazam sobie jak sie stresujesz...( trzymam kciuki bardzoo mocno
ja nawet njie wiem jak mi beta przyrasta bo robilam ja tylko raz:P
jak test mi wczoraj wyszedł, to i beta chyba też hehe i też ją tylko ten raz robię, bo mąż dalej nie dowierza, nie ufa tym testom he