X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri az tak Cie boli ten jajnik?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożena Ja myślę że to mogła być implantacja. Takie bóle towarzyszyły mi od implantacji do końca pierwszej ciąży. ;) Mogą to być objawy ciąży. Tym bardziej jeżeli w innych cyklach tak nie miałaś. ;) Dziś możesz zrobić betę. Powinna już wyjść. A test za 3 dni. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:18

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciuchu gratuluję, no ewidentnie widać 2 kreski :) ja miałam dziś znów test zrobić, ale byłam blisko laboratorium to poszłam na bete, wynik koło 15

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka ile jestes po owu? i termin @ kiedy masz?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona znam to aż za dobrze. :( Ja powinnam rodzić w kwietniu. :( W terminie porodu wyłam jak głupia. :( Fiona bety to się jeszcze bardziej boję. W każdej ciąży mi źle przyrastała i najchętniej bym jej wcale nie robiła. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka no to czekamy z zaciśniętymi kciukami! :)

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo boli jak polecialam w tamtym cyklu do gina z tym moim beznadziejnym okresem to mu powiedzialam o tym to jajniku ktory mi przez cala druga faze cyklu dokuczal to stwierdzil ze mam rozwalony uklad hurmonalny i takie cuda moge miec jeszcze 3 cykle i wiedze.ze.teraz z prawym jest mniej wiecej tak samo ale i tak teoche lepiej niz z lewym bo wtedy to w tym dnii cyklu akurat siedzialan w domu i z lozka sie nie ruszylam caly dzien...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera Ciri idź do innego gina bo coś musi być nie tak skoro Cię tak boli. :(

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Fiona znam to aż za dobrze. :( Ja powinnam rodzić w kwietniu. :( W terminie porodu wyłam jak głupia. :( Fiona bety to się jeszcze bardziej boję. W każdej ciąży mi źle przyrastała i najchętniej bym jej wcale nie robiła. ;)

Gumisia, ale tescior moze tak wczesnie nic nie pokazac, a mimo to mozesz byc w ciazy. Beta od razu rozwialaby watpliwosci.
    Ja wole byc pewna i od razu robilam bete, ale nie przeszlam tego co Ty, wiec rozumiem Twoje obawy :*

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    anulka ile jestes po owu? i termin @ kiedy masz?

ja dziś 10dpo, temp dalej do góry, termin @ mam na sobotę

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam jak nie przejdzie pojde do tego swojego i mu o tym powiem ze jakies cyrki tu sie dzieja. Morisek mi np powiedziala ze owulacje na bardziej bolesna niz okres... nie wiadomo moze to przejdzie z czasem.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gumisia wyobrazam sobie jak sie stresujesz...:(( trzymam kciuki bardzoo mocno
    ja nawet njie wiem jak mi beta przyrasta bo robilam ja tylko raz:P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Bożena32 Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia,tylko że te bóle trwały niecałe 2 dni i minęły i teraz cisza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!
    Patrzaj na wykres to awykonalne ;p w zeszlym cyklu mialam to samo. Dzis boli mnie tlko jajnik wczoraj brzuch jak na okres i to bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    gumisia wyobrazam sobie jak sie stresujesz...:(( trzymam kciuki bardzoo mocno
    ja nawet njie wiem jak mi beta przyrasta bo robilam ja tylko raz:P

jak test mi wczoraj wyszedł, to i beta chyba też hehe i też ją tylko ten raz robię, bo mąż dalej nie dowierza, nie ufa tym testom he

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale szyjke masz wysoko caly czas i zamknieta zy otwarta??

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka ja Ci powiem, ze po tym jak m,nie w balona robily tez nie wierzymy juz testom;p beta najpewniejsza no i lekarz :P to wstrzymam sie z gratkami azeby nie zapeszyc:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka ja Ci powiem, ze po tym jak m,nie w balona robily tez nie wierzymy juz testom;p beta najpewniejsza no i lekarz :P to wstrzymam sie z gratkami azeby nie zapeszyc:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowia, zeby sie szyjka nie sugerowac bo ona zmienia ciagle polozenie itd,a dla mnie szyjka byla sygnalem, ze cos jest inaczej i ze to chyba ciaza..

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ