Majowe testowanie!
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Bożena Ja myślę że to mogła być implantacja. Takie bóle towarzyszyły mi od implantacji do końca pierwszej ciąży.
 Mogą to być objawy ciąży. Tym bardziej jeżeli w innych cyklach tak nie miałaś. 
 Dziś możesz zrobić betę. Powinna już wyjść. A test za 3 dni. 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:18
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyNooo boli jak polecialam w tamtym cyklu do gina z tym moim beznadziejnym okresem to mu powiedzialam o tym to jajniku ktory mi przez cala druga faze cyklu dokuczal to stwierdzil ze mam rozwalony uklad hurmonalny i takie cuda moge miec jeszcze 3 cykle i wiedze.ze.teraz z prawym jest mniej wiecej tak samo ale i tak teoche lepiej niz z lewym bo wtedy to w tym dnii cyklu akurat siedzialan w domu i z lozka sie nie ruszylam caly dzien...
 - 

Gumisia wrote:Fiona znam to aż za dobrze.
 Ja powinnam rodzić w kwietniu. 
 W terminie porodu wyłam jak głupia. 
 Fiona bety to się jeszcze bardziej boję. W każdej ciąży mi źle przyrastała i najchętniej bym jej wcale nie robiła. 
Gumisia, ale tescior moze tak wczesnie nic nie pokazac, a mimo to mozesz byc w ciazy. Beta od razu rozwialaby watpliwosci.
Ja wole byc pewna i od razu robilam bete, ale nie przeszlam tego co Ty, wiec rozumiem Twoje obawy :*
[/url] - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!
 - 
                        nick nieaktualnyPatrzaj na wykres to awykonalne ;p w zeszlym cyklu mialam to samo. Dzis boli mnie tlko jajnik wczoraj brzuch jak na okres i to bardzo...KASIAG24 wrote:anulka to beta powinna juz byc autentyczna... ciri idz do lekarza bo dla mnie tez taki mopcny bol jajnika nie jest normalny!! moze bolec pokluc ale bez porzesady, ze z lozka nie mozesz wstac...mnie w dupe tez czasami daje prawy jajnik, lekarz mnie pytal czy boli mnie brzuch powiedzialam, ze tylko ten jajnik to mowil ze normalne to jest... ciri a moze TY w ciazy jestes?!
 - 
                        nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:gumisia wyobrazam sobie jak sie stresujesz...
( trzymam kciuki bardzoo mocno
ja nawet njie wiem jak mi beta przyrasta bo robilam ja tylko raz:P
jak test mi wczoraj wyszedł, to i beta chyba też hehe i też ją tylko ten raz robię, bo mąż dalej nie dowierza, nie ufa tym testom he 

ja miałam dziś znów test zrobić, ale byłam blisko laboratorium to poszłam na bete, wynik koło 15

to wstrzymam sie z gratkami azeby nie zapeszyc:*