Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa mojego to nie zadzialalo...karlik wrote:Pójdę na tą betę na początku tygodnia
A jak w tym cyklu nie wyjdzie, to w kolejnym nie będę się sugerować temperaturą, tylko postaramy się po prostu o regularne serduszka w całym okresie pomiędzy miesiączkami
Mąż dostał przykaz, że ma przejąć pieczę nad harmonogramem serduszek, bo narzekał, że mu sygnalizuję "oooo dzisiaj śluz płodny ..." i robi się z tego automat. No to mu powiedziałam, że nie będę nic mówić, ale niech on przejmie pałeczkę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestes identyczna jak janatala9102 wrote:A ja wczoraj odniosłam wrażenie ze mój chciałby się "starać bez staran" ze na luzie się bzykac a jak będzie to fajnie... A ja tak nie umiem chcieć na pol gwizdka, ja chce u staram się na 100% i oczekuje efektów. Czy ja jestem nienormalna?
-
Mysle,ze kobiecie o wiele trudniej jest starać się na zasadzie a nuż się trafi. Zwłaszcza jeśli zna swoje ciało, zna objawy płodności. Przecież nie da się zignorować śluzu (nawet jesli by sie go nie sprawdzało, czasami wylapie sie go chociazby podczas mycia) albo po prostu oczekiwania czy okres sie pojawi czy nie. Im jest łatwiej, bo ich ciało działa inaczej.natala9102 wrote:A ja wczoraj odniosłam wrażenie ze mój chciałby się "starać bez staran" ze na luzie się bzykac a jak będzie to fajnie... A ja tak nie umiem chcieć na pol gwizdka, ja chce u staram się na 100% i oczekuje efektów. Czy ja jestem nienormalna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo cos ty. Moj G caly czas chodzi i mowi ze ja bardzo rego dziecka chce i juz mi odwala a ja mowie mu ze skoro juz sie zdecydowalismy to ja nie chce tego wszystkiego tak zostawic bo my malo seksu uprawiany. I wtedy sie na mnie wscieka ze chce wszysrko i na sile... a jak inaczej mozna? Jakbysmy byli jak inne pary to bym sie nie przejmowala tak bardzo. Bym wtey robila tylko testy owu albo w ogole nic liczac ze sama zajde w ciaze...
-
nick nieaktualny
-
Ja podczas ciąży mam właśnie dużo białego i gęstego śluzu. Do tego ten ból i pieczenie/swędzenie sutków.alicjaaaa wrote:A mnie zalewa od rana! Nigdy nie miałam śluzu w takich ilościach. I mega swędzą mnie sutki, a to mi się też nie zdarzało. Kurde nie chcę nie nakręcać, ale ten cykl jest jakiś inny
Testuj!
-
Ja 4 dpo piłam wino.kofeinka wrote:Właśnie dlatego teraz na imprezach nie odmawiam alkoholu i już się nie spinam, nawet już nie myślę za dużo o tym i nie analizuje. Co ma być to będzie
A dziś jest fasolinka!
Luzik Kochana.
kofeinka lubi tę wiadomość

zaczynaja bolec mnie sutki