Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Pójdę na tą betę na początku tygodnia A jak w tym cyklu nie wyjdzie, to w kolejnym nie będę się sugerować temperaturą, tylko postaramy się po prostu o regularne serduszka w całym okresie pomiędzy miesiączkami Mąż dostał przykaz, że ma przejąć pieczę nad harmonogramem serduszek, bo narzekał, że mu sygnalizuję "oooo dzisiaj śluz płodny ..." i robi się z tego automat. No to mu powiedziałam, że nie będę nic mówić, ale niech on przejmie pałeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natala9102 wrote:A ja wczoraj odniosłam wrażenie ze mój chciałby się "starać bez staran" ze na luzie się bzykac a jak będzie to fajnie... A ja tak nie umiem chcieć na pol gwizdka, ja chce u staram się na 100% i oczekuje efektów. Czy ja jestem nienormalna?
-
natala9102 wrote:A ja wczoraj odniosłam wrażenie ze mój chciałby się "starać bez staran" ze na luzie się bzykac a jak będzie to fajnie... A ja tak nie umiem chcieć na pol gwizdka, ja chce u staram się na 100% i oczekuje efektów. Czy ja jestem nienormalna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo cos ty. Moj G caly czas chodzi i mowi ze ja bardzo rego dziecka chce i juz mi odwala a ja mowie mu ze skoro juz sie zdecydowalismy to ja nie chce tego wszystkiego tak zostawic bo my malo seksu uprawiany. I wtedy sie na mnie wscieka ze chce wszysrko i na sile... a jak inaczej mozna? Jakbysmy byli jak inne pary to bym sie nie przejmowala tak bardzo. Bym wtey robila tylko testy owu albo w ogole nic liczac ze sama zajde w ciaze...
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:A mnie zalewa od rana! Nigdy nie miałam śluzu w takich ilościach. I mega swędzą mnie sutki, a to mi się też nie zdarzało. Kurde nie chcę nie nakręcać, ale ten cykl jest jakiś inny
-
kofeinka wrote:Właśnie dlatego teraz na imprezach nie odmawiam alkoholu i już się nie spinam, nawet już nie myślę za dużo o tym i nie analizuje. Co ma być to będzie
kofeinka lubi tę wiadomość