X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie serduszkowałam. ;) Ciri jutro pewnie mnie podgonisz. ;) W końcu razem mają nam te tłuste krechy na ciążowych testach wyjść,nie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 23:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) jak tam? Mnie się dziś konto Premium skończylo i mam wykres na szaro :( i dziś dalej temperatura spada choć dziś troszeczkę gwaltowniejszy spadek,v jeszcze tak niskiej temperatury w tym cyklu nie miałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr to chyba ostatnie serduszkowanie do owulacji.... k**rwa, moj G chory i to mówi, że tak ma co roku i zapewne w przeciagu kilku dni wyladuje z zapaleniem oskrzeli.... Wrrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!

u mnie temperatura utrzymuje się na wyżynach, szału ciąg dalszy. Chyba mój termometr jest zepsuty bo dziś bardzo długo mierzył i znów tylko 36.5;/

Ciri, lecz chłopa, szkoda żeby zmarnować te dni okołoowulacyjne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze jak on jest chory to lepiej go nie dotykac. Wtedy na wszystko jest na nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do termometru to u mnie jest tak ze im nizsza tym dluzej mierzy im wyzsza tym szybciej.

• mersiak Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu radziło robić testy koło południa, ja zawsze robiłam rano i wieczorem i myślałam że nie występuje u mnie ovu. Faktycznie, największy poziom hormonów jest około południa, więc róbcie testy ok 11-12 :-) Z porannego siku niewiele wychodzi

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poranne to i tak moje drugie bylo bo o 5;50 mierze temperature i siku robie a testowanie bylo pozniej po dwoch godzinach. Ja o 11-12 nie mam szans robic. W tamtym cyklu robilam kolo 18 jak wrocalam z pracy i tak nie wychodzily.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owulacja jest a testy nigdy nie były mocne;/ Wyraźniejsze kreski były raczej pod wieczór;/

No to Ciri ciężkie dni przed Tobą, trzymam kciuki za owulację i jednak mocne sercowanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jesli bedzie za dwa trzy dni moze jest sansa. Dzis spadek temperatury o jedna kreske wiec duzo jak na mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to bym chciała żeby mi choć o tę jedną kreskę temperatura podskoczyła:D
    Zakładając, ze owu była w 15 dc to dziś jestem 6dpo:) Nic nie kłuje, nie boli, nie ciągnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie. Nie wszystkie dziewczyny maja objawy. Mnie wczoraj cos prawy jajnik dal o siebie znac ale tak jakos dziwnie zupelnie inaczej niz lewy w tamtym cyklu ale temperatura dzis w dol wiec chyba spoko.Ale to byl jednorazowy wybryk.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole zostawilam wczorajszy test ten wieczorny i dzis rano zrobilam to jest kreska troszke wyrazniejsza wiec moze tym razem bede miala pozytywny test w tym cyklu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będzie:)
    Dziewczyny, które testują jako pierwsze muszą wysłać nam mnóstwo wirusków ciążowych. A później organizacja zlotu ciężarówek:D Przejedziemy przez jakieś miasto...:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesz co? ja robiłam testy owu od 8 dc i najgrubsza krecha była w 11 dniu, więc może owu jednak była w 13 dc...wtedy też jajnik kłuł. Ych, teraz to już nic się nie wymyśli, trzeba czekać i mieć nadzieję:)
    Codziennie sięgam po te maciupkie skarpetusie i marzę, że już w styczniu będę zakładać takie cuda na śliczne różowe stópki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha ale to trzeba ychodowac duze brzuchy a potem na samochodach w samych stanikach bedziemy jechwc ;p ale Ty i tak chyba pierwsza testujesz ;) bo ja to jeszcze owu nie mialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ale wiesz co? ja robiłam testy owu od 8 dc i najgrubsza krecha była w 11 dniu, więc może owu jednak była w 13 dc...wtedy też jajnik kłuł. Ych, teraz to już nic się nie wymyśli, trzeba czekać i mieć nadzieję:)
    Codziennie sięgam po te maciupkie skarpetusie i marzę, że już w styczniu będę zakładać takie cuda na śliczne różowe stópki <3

Jej rozmazylalam sie. Ja mam kota i faceta wiec pelniwartosciowa rodzina bedzie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są w wątku dziewczyny, które testują wcześniej:) ja będę jako druga albo trzecia.

Ja kota nie mam bo kiedyś jeden zaraził mnie toxo i od tego czasu staram się z kotami nie przebywać. Zaczynamy budowę domku, planujemy kupić dwa labradorki więc też byłoby pięknie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj 7 kot ale pierwszy wlasny znaczy wraz z moim G a nie taki z domu rodzinnego ;) nasze male dziecko ;p kurcze ja tez bym chciala juz byc po owu... dzis zapomnialam sprawdzic rano sluzu albo bylam zaspana i jie pamietam ;p a pitem serduszkowalam wiec na dzis badanie sluzu odpada ale wydaje mi sie ze szyjka jest srednio wysoko i lekko otwarta. Na siedzaco zawsze jej dosiegam ale czulam szyjke nie sam otworek wiec jest sredniowysoko tak podwjrzewam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero uczę się badania szyjki i szczerze mówiąc średnio systematyczna jestem w tym. Powinnam o tej samej godzinie a różnie z tym było, dlatego nie biorę tej obserwacji w ogóle pod uwagę.

Ciri, zajdziesz. Ja Ci to mówię:D

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ