Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ovu radziło robić testy koło południa, ja zawsze robiłam rano i wieczorem i myślałam że nie występuje u mnie ovu. Faktycznie, największy poziom hormonów jest około południa, więc róbcie testy ok 11-12 Z porannego siku niewiele wychodzi
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiesz co? ja robiłam testy owu od 8 dc i najgrubsza krecha była w 11 dniu, więc może owu jednak była w 13 dc...wtedy też jajnik kłuł. Ych, teraz to już nic się nie wymyśli, trzeba czekać i mieć nadzieję
Codziennie sięgam po te maciupkie skarpetusie i marzę, że już w styczniu będę zakładać takie cuda na śliczne różowe stópki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ale wiesz co? ja robiłam testy owu od 8 dc i najgrubsza krecha była w 11 dniu, więc może owu jednak była w 13 dc...wtedy też jajnik kłuł. Ych, teraz to już nic się nie wymyśli, trzeba czekać i mieć nadzieję
Codziennie sięgam po te maciupkie skarpetusie i marzę, że już w styczniu będę zakładać takie cuda na śliczne różowe stópki
Jej rozmazylalam sie. Ja mam kota i faceta wiec pelniwartosciowa rodzina bedzie ;p -
nick nieaktualnySą w wątku dziewczyny, które testują wcześniej:) ja będę jako druga albo trzecia.
Ja kota nie mam bo kiedyś jeden zaraził mnie toxo i od tego czasu staram się z kotami nie przebywać. Zaczynamy budowę domku, planujemy kupić dwa labradorki więc też byłoby pięknie. -
nick nieaktualnyTo moj 7 kot ale pierwszy wlasny znaczy wraz z moim G a nie taki z domu rodzinnego nasze male dziecko ;p kurcze ja tez bym chciala juz byc po owu... dzis zapomnialam sprawdzic rano sluzu albo bylam zaspana i jie pamietam ;p a pitem serduszkowalam wiec na dzis badanie sluzu odpada ale wydaje mi sie ze szyjka jest srednio wysoko i lekko otwarta. Na siedzaco zawsze jej dosiegam ale czulam szyjke nie sam otworek wiec jest sredniowysoko tak podwjrzewam.
-
nick nieaktualny