Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Hej!!! Przybywam z dobrymi wieściami hehe. Dziś rano test owu mega pozytywny. Testowa ciemniejsza nawet od kontrolnej. Janik jeszcze trochę kłuje więc czekam na skok temperatury, bo spadła dziś okropnie.
Zlot ciężarówek w styczniu z wielkimi brzuchami wpisuję do kalendarza.
Zrobiłam dziś to badanie na toxo i zobaczymy czy mam to paskudztwo.
Tak się zastanawiam i pytam o radę, czy dziś serduszkować? Wczoraj było, ale podejrzewam że owu będzie dziś lub jutro... No i nie wiem czy zaciągać męża do łóżka dziś czy lepiej jutro.Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie sprawd am. O tej samej porze ;p staram sie wraz z badaniem sluzu i temperaturki ale wiexie jak to jest czasnem nie ma po prostu czasu. Ja tez nie wiem kiedy jest otwarta czy zamknieta raczej sprawdzam czy nisko czy wysoko bo to najlatwiej poznac. Ja mam wrazenie ze moja szyjka zawsze jest tak samo otwarta. Dlatego tego nie biore pod uwage. Ale z wysokoscia jest smiesznie bo jak jest nisko to ta szyjka jest tak dluga ze musze sie nagmerac zeby koniec jej znalezc i otworek ;p dlatego u mnie to latwo sprawdzic ;p
Morella lubi tę wiadomość
-
Morella wrote:Ja dopiero uczę się badania szyjki i szczerze mówiąc średnio systematyczna jestem w tym. Powinnam o tej samej godzinie a różnie z tym było, dlatego nie biorę tej obserwacji w ogóle pod uwagę.
Ciri, zajdziesz. Ja Ci to mówię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to się dziś z mężem tak wkurzyliśmy... Nikomu nie życzymy źle, nie zazdrościmy ale... Właśnie się dowiedzieliśmy że nasz kolega zostanie ojcem. Jest ze swoją kobietą od około dwóch miesięcy i podobno starali się o tą ciążę. My razem od lat ponad sześciu. Rok starań...