Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdybym rodziła w styczniu to mąż miałby cudowny prezent, bo to by było akurat w okolicach jego urodzin. Ja też miałabym piękny prezent na urodziny bo poczęcie byłoby akurat w miesiącu moich urodzin.
Moi znajome tez jedna po drugiej zachodzą. Taki wiek, akurat żeby założyć rodzinę. Będzie bardzo kiepsko gdy będziemy się spotykać a tylko ja będę bez bobasa;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja jeszcze nie bede narzekac bo w sumie staran regularnych z patrzeniem na cykl tojest moj drugi no moze trzeci staran a od odstawienia tabletek 4 cykl, w pierwszym kochalam sie bez zabezpieczenia ale nie celowalam w drugim juz testy owu robilam ale nic mi nie daly i malo seksu bylo w trzecim tez testy owu nic nie pokazaly seks byl celowany mniej wiecej miedzy 12_19 dc ale okres mi sie spoznial i ten jest taki juz z temperaturka i obserwacja siebie i tesami, moze bedzie szczesliwy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak wczoraj rozkroiłam paprykę i w środku znalazłam mniejszą? wpadłam w głupi chichot;/.
Sama już nie wiem co jest gorsze, czekanie na owulację czy na testowanie. I jedno i drugie zajmuje głowę i wprowadza lekki stresik, choć dość racjonalnie podchodzę do tego cyklu.
Od jutra zaczynam pakowanie więc może trochę mniej ciąż będę zauważać -
nick nieaktualnyBlahaha zadna staraczka nie jest normalna ;p
Ja mysle ze na owulacje czekanie jest gorsze bo w sumie jeszcze dzialas jeszcze nie wiesz kiedy w kocu przyjdzie to juz tylko blogie czekania juz nic nie mozesz zrobic wiec po co sie zadreczac.
O jajnik mnie kluje ale bardzo delikatnie. -
nick nieaktualny