Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:tyłek wygrzewałam nad tyrreńskim, polecam...Toskanię mam dopisaną do listy miejsc które chciałabym zobaczyć, ale póki co lista rośnie a nic nie ubywa
-
U mnie FL trwa 12 dni, więc powinnam zatestować w piątek, chociaż może zrobię to w czwartek? Chyba, że temp. będzie dalej spadać...
Czuję mega rwanie w podbrzuszu, a do szyjki nie mogę się dostać! Tak ciasno...
Gumisia trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze.
Anulka piękny teścior
Witaj Habibi!ciri22, habibi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:nie tak jest w stalych zwiazkach gdzie ludzie sie kochaja bez wzgledu na to jak wygladaja
tak tak:D, mój też mówi, że nie jestem gruba i kocha mój brzuszek...ale jak się zapomni to wygłasza coś w stylu (będzie prawie cytat) ...że facet jak widzi swoją kobietę zadbaną to cały dzień czeka wieczora ...myślę, że skoro ma większe włosy na nogach to moich zwyczajnie nie czuje...morał z tego taki, że trzeba kochać się po ciemku:P -
Arizona_R wrote:tak tak:D, mój też mówi, że nie jestem gruba i kocha mój brzuszek...ale jak się zapomni to wygłasza coś w stylu (będzie prawie cytat) ...że facet jak widzi swoją kobietę zadbaną to cały dzień czeka wieczora ...myślę, że skoro ma większe włosy na nogach to moich zwyczajnie nie czuje...morał z tego taki, że trzeba kochać się po ciemku:P
Mój S. w ogóle nie zwraca uwagi czy mam ogolone nogi, czy nie Mnie natomiast strasznie wkurzają
-
Gumisia wrote:Wynik bety 123,52!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierzę!
Gumisia! Cudownie!! Będzie piękny fasolek, albo fasolinka Widzisz, a tyle nerwów jej/jemu przysporzyłaś
Jejku jak ja bym tak chciała za kilka dni.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:tak tak:D, mój też mówi, że nie jestem gruba i kocha mój brzuszek...ale jak się zapomni to wygłasza coś w stylu (będzie prawie cytat) ...że facet jak widzi swoją kobietę zadbaną to cały dzień czeka wieczora ...myślę, że skoro ma większe włosy na nogach to moich zwyczajnie nie czuje...morał z tego taki, że trzeba kochać się po ciemku:P
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w piątek miałam tylko 20,06.
"HCG podwaja się co 1 dni 3 godzin (27 godzin).Średni dwudniowy przyrost to 68 mlU/ml (240%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:56
ciri22, Arizona_R, natala9102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:A w piątek miałam tylko 20,06.
"HCG podwaja się co 1 dni 3 godzin (27 godzin).Średni dwudniowy przyrost to 68 mlU/ml (240%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny