Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mieszkam we wloszech i pogoda przepiekna same sloneczko
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:mnie tez ale to wina zdecydowanie u mnie pogody... niestety...
-
Arizona_R wrote:o tak właśnie się czuje a że sama w domu jestem to nikt nie zauważy że zdrzemnę się trochę
-
nick nieaktualnyhabibi86 wrote:Właśnie zaczęło mnie wszystko rwać jak na @, aż promieniuje po udzie...kurde, chyba @ przyjdzie prędzej, wszystko na to wskazuje.Chyba z piatkowego testowania będą nici,wszystko jak na loterii!
mnie też tak rwało kilka dni po owulacji, typowo jak na @ i później ustało i zaczęło ciągnąć po bokach w podbrzuszu wiadomo już na co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:dzisiaj ewidentnie o to chodzi, choć przyznam się, że nie wiedziałam czy bardziej chce mi się wymiotować czy zrobić kupę, takie jazdy miałam w żołądku, do tego ćmiący ból głowy, zawroty...eh ale od jutra pogoda ma się poprawić więc wróżę cudowne ozdrowienie
-
nick nieaktualny
-
ja w toscani troche bardzo daleko od sycylii ale z tego co slyszalam jest bardzo piekna i te morze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:mnie też tak rwało kilka dni po owulacji, typowo jak na @ i później ustało i zaczęło ciągnąć po bokach w podbrzuszu wiadomo już na co
I jesli jutro bedzie spodek a potem skok to tez w piatek albo sobote zatestuje trzymajac ciazarna panne mloda za brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylisa wrote:ja w toscani troche bardzo daleko od sycylii ale z tego co slyszalam jest bardzo piekna i te morze
tyłek wygrzewałam nad tyrreńskim, polecam...Toskanię mam dopisaną do listy miejsc które chciałabym zobaczyć, ale póki co lista rośnie a nic nie ubywa -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:za to mi robisz nadzieje bo jesli u Ciebie ten mini spadek w 5 dniu byl na zagniezszenie to moj bol okresowy tez moze to zwiastowac bo dzis u mnie 4 dzien po owu
I jesli jutro bedzie spodek a potem skok to tez w piatek albo sobote zatestuje trzymajac ciazarna panne mloda za brzuch