X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh i jak tu mieć nadzieję...

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    a mnie lekko pobolewa podbrzusze i chyba zaraz zasne oczy same sie zamykaja...ehh
    o tak właśnie się czuje a że sama w domu jestem to nikt nie zauważy że zdrzemnę się trochę:)

• habibi86 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaczęło mnie wszystko rwać jak na @, aż promieniuje po udzie...kurde, chyba @ przyjdzie prędzej, wszystko na to wskazuje.Chyba z piatkowego testowania będą nici,wszystko jak na loterii!

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkam we wloszech i pogoda przepiekna same sloneczko

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    mnie tez ale to wina zdecydowanie u mnie pogody... niestety...
    dzisiaj ewidentnie o to chodzi, choć przyznam się, że nie wiedziałam czy bardziej chce mi się wymiotować czy zrobić kupę, takie jazdy miałam w żołądku, do tego ćmiący ból głowy, zawroty...eh ale od jutra pogoda ma się poprawić więc wróżę cudowne ozdrowienie

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    o tak właśnie się czuje a że sama w domu jestem to nikt nie zauważy że zdrzemnę się trochę:)
    u mnie tylko piesek ale chyba sie nie obrazi jak go nie wyprowadze na spacerek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    habibi86 wrote:
    Właśnie zaczęło mnie wszystko rwać jak na @, aż promieniuje po udzie...kurde, chyba @ przyjdzie prędzej, wszystko na to wskazuje.Chyba z piatkowego testowania będą nici,wszystko jak na loterii!

mnie też tak rwało kilka dni po owulacji, typowo jak na @ i później ustało i zaczęło ciągnąć po bokach w podbrzuszu :) wiadomo już na co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    mieszkam we wloszech i pogoda przepiekna same sloneczko
    a gdzie mieszkasz? Pytam bo ja swego czasu pół roku pomieszkiwałam na Sycylii, a odkąd wróciłam to tak cholernie tęsknie i co roku obiecuje wrócić

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dzisiaj ewidentnie o to chodzi, choć przyznam się, że nie wiedziałam czy bardziej chce mi się wymiotować czy zrobić kupę, takie jazdy miałam w żołądku, do tego ćmiący ból głowy, zawroty...eh ale od jutra pogoda ma się poprawić więc wróżę cudowne ozdrowienie
    ja mam tak jak mam okres :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okres płodny się skończył a nogi zarosły...eh nie golę po ewentualnym okresie ogolę:)

lisa lubi tę wiadomość

• habibi86 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka bardzo sie ciesze dla Ciebie,jednak juz tyle razy ten chleb jadłam, że nie mam nadziei na więcej

• lisa Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w toscani troche bardzo daleko od sycylii ale z tego co slyszalam jest bardzo piekna i te morze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    okres płodny się skończył a nogi zarosły...eh nie golę po ewentualnym okresie ogolę:)
    blahaha tak samo robie :P

Arizona_R, Sanna lubią tę wiadomość

• habibi86 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    hehehehe skąd ja to znam,dziewczyny poprawiacie mi humor

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    mnie też tak rwało kilka dni po owulacji, typowo jak na @ i później ustało i zaczęło ciągnąć po bokach w podbrzuszu :) wiadomo już na co :)
    za to mi robisz nadzieje bo jesli u Ciebie ten mini spadek w 5 dniu byl na zagniezszenie to moj bol okresowy tez moze to zwiastowac bo dzis u mnie 4 dzien po owu :P
    I jesli jutro bedzie spodek a potem skok to tez w piatek albo sobote zatestuje trzymajac ciazarna panne mloda za brzuch :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    blahaha tak samo robie :P
    Boże...smutne to:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    ja w toscani troche bardzo daleko od sycylii ale z tego co slyszalam jest bardzo piekna i te morze

tyłek wygrzewałam nad tyrreńskim, polecam...Toskanię mam dopisaną do listy miejsc które chciałabym zobaczyć, ale póki co lista rośnie a nic nie ubywa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie :P tak jest w stalych zwiazkach gdzie ludzie sie kochaja bez wzgledu na to jak wygladaja :P

moniqe, habibi86, Arizona_R, lisa lubią tę wiadomość

• habibi86 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    za to mi robisz nadzieje bo jesli u Ciebie ten mini spadek w 5 dniu byl na zagniezszenie to moj bol okresowy tez moze to zwiastowac bo dzis u mnie 4 dzien po owu :P
    I jesli jutro bedzie spodek a potem skok to tez w piatek albo sobote zatestuje trzymajac ciazarna panne mloda za brzuch :P
    wszystko możliwe,życzę z całego serca

• habibi86 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noga mi odpadnie, jak lalce Barbie, z całym stawem biodrowym!ból nie do zniesienia!

‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ