Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:wiecej was matka nie miala?!!! wszystkie w piatek a ja co?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże ale się tu dzieje...poszaleli czy co?
Powinnam testować w piątek ale pewnie z tego strachu poczekam na okres i będę się katować przez weekend bo głupia jestem i będę bała się zrobić...od logika
Guminia i Anulka...tez chce, a Wam bardzo gratuluje,
wpierdzielam sałatę ze szczypiorkiem i jogurtem grecki...matko ale dobre:)
właśnie odpuszczają wszelkie dolegliwości z rana/południa...Boże jakie to straszne było ale pogoda się ogarnęła, ciśnienie skoczyło i mi lepiejciri22 lubi tę wiadomość
-
probuj z nami moze akurat
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki przepraszam ale musze się pochwalić moimi obserwacjami właśnie wyszłam z toalety... śluz sorki za wyrazenie ale jak gile z nosa żółty wodnisto rozciągliwy pierwszy raz w życiu takie coś sie ze mnie wylało a właściwie zostało na papierze w duuużej ilośći... miała któraś tak ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:Dziewczynki przepraszam ale musze się pochwalić moimi obserwacjami właśnie wyszłam z toalety... śluz sorki za wyrazenie ale jak gile z nosa żółty wodnisto rozciągliwy pierwszy raz w życiu takie coś sie ze mnie wylało a właściwie zostało na papierze w duuużej ilośći... miała któraś tak ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:nie wiadomo, ja miewalam czasem ciagnacy sluz przed okresem... tak sie ciagnal ze tez sorry za dokladny opis ale jak siedzialam na kibelku i siusialam to ten sluz z pochwy sie ciagnal na 15-20cm...
ja w poprzednim cyklu miałam od owulacji do okresu cały czas taki gesty lepki i biały a teraz cały czas byl lekko kremowy rzadszy ale ten to przeszedl samego siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:ja w poprzednim cyklu miałam od owulacji do okresu cały czas taki gesty lepki i biały a teraz cały czas byl lekko kremowy rzadszy ale ten to przeszedl samego siebie
-
a mnie lekko pobolewa podbrzusze i chyba zaraz zasne oczy same sie zamykaja...ehh
-
nick nieaktualny