Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyketka91 wrote:Hejka ) dziewczyny potrzebuje uslyszec dobre slowo. Wczoraj pobieralam progesteron i prolaktyne ale kolezanka zaznaczyla bete. Zawsze wychodzila ponizej 1,2 a teraz mam 2,03. Poowiedzcie ze urosnie noo
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21951c02de94cd99.html
wkleiłam 3 zdjęcia...ale są tak słabe, że nie wiem czy coś zobaczycie...na żywo kreska jest widoczna dość dobrze choć blada...błagam tylko nie mówcie, ze niektóre testy tak mająciri22, moniqe, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A mnie nic nie zalewa mam suchosc jak ich malo
Ciri kochana ja tez mialam suchosc !! jak nigdy. czuje fasolke w powietrzu... oj czuje:-)))
Marta kochana moje gratulacje!! rosnijcie zdrowo i trzymam kciuki za owocna bete
Morellka za Ciebie rowniez trzymam kciukasy :*
Gumisia masz wizyte u gin?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Eh. Ja to w ogole na to jakos nie licze. Nie wyobrazam sobie ze moglabym byc w ciazy juz teraz. Chce ale jakos nie wierze ze by mi sie teraz z wami uda...
jakbym czytała siebie więc? Tobie tu już dziewuchy wcześniej wróżyły...ja np. zajęłam się teraz czekaniem do bety bo nie umiem przyjąć faktu do wiadomości, zwyczajna abstrakcja więc może jak obsikam 10 testów i potwierdzę betą to mi przejdzie