Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:jakbym czytała siebie więc? Tobie tu już dziewuchy wcześniej wróżyły...ja np. zajęłam się teraz czekaniem do bety bo nie umiem przyjąć faktu do wiadomości, zwyczajna abstrakcja więc może jak obsikam 10 testów i potwierdzę betą to mi przejdzie
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:jakbym czytała siebie więc? Tobie tu już dziewuchy wcześniej wróżyły...ja np. zajęłam się teraz czekaniem do bety bo nie umiem przyjąć faktu do wiadomości, zwyczajna abstrakcja więc może jak obsikam 10 testów i potwierdzę betą to mi przejdzie
-
Arizona kreseczka jak nic!! GRATULUJE i zycze spokojncyh 9 miesiecy )
ale sie tu zielonooo robi- supeeer!!
Ciri i reszta tez napewno zobacza dwie pieklne kreseczki- maj bedzie pieeekny
Gumisia pisalas, ze Cie Twoj wku.... rany moj mnie doprowadza do szalu!!!!!! jemu chyba tez hormony szaleja!! i zachwouje sie jak baba w ciazy, ostatnio tak mi podnosi cisnienie jak nikt inny!!
JA sie czuje tak srednio na jeza, sily brak energi zero, ciagle mi sie odbija czuje, ze to poczatki przewleklej zgagi... momentami mnie mdli dzisiaj czuje chwilow "ciagniecie" w podbrzuszu generalnie taki dyskomforrt no i to ciagle sikanie zwlaszcza w nocy mnie wykancza!! mam juz godziny o ktorych wstaje 2-3 razy w nocy na sikanie mimo, ze klade sie po 23 spac i przed zawsze sikne... chcialam Wam dodac zdjecie brzucha ale w jakims formacie sie dziwnym zrobilo i nie chcialo sie dodac dziadostwo... jak tak dalej pojdzie bede wygladac jak hipopotamArizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:ja jednak siknę chyba w pon na testa z allegro 10... o ile przyjdą, bo dopiero zamówiłam
one szybko ciążę wykrywają, mi w 9 dpo pokazał się cień, ale później są do dupy, mi cały czas bladziocha pokazywały, gdzie już fajne krechy na czułości 25 sąmotylek1909 lubi tę wiadomość