Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta, Arizona gratuluję!
Ja dzisiaj jak zmierzyłam temp i zobaczyłam, że się utrzymała, to też siknęłam na test z allegro, ale chyba negatywny ;(
Wydawało mi się, że cień cienia widzę, ale to może dlatego, że za bardzo chcę tej ciąży...
Dzisiaj 11dpo.
Może kupię apteczny i poczekam jeszcze 2 dni to terminu @ i jeśli nie przyjdzie to zrobięciri22, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Marta, Arizona gratuluję!
Ja dzisiaj jak zmierzyłam temp i zobaczyłam, że się utrzymała, to też siknęłam na test z allegro, ale chyba negatywny ;(
Wydawało mi się, że cień cienia widzę, ale to może dlatego, że za bardzo chcę tej ciąży...
Dzisiaj 11dpo.
Może kupię apteczny i poczekam jeszcze 2 dni to terminu @ i jeśli nie przyjdzie to zrobię
Jesteśmy w podobnej sytuacji Ja w 10dpo zrobiła i też nic... jutro termin @.
A temperatura mi jeszcze do góry skoczyła dziś.Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Marta, Arizona gratuluję!
Dzisiaj 11dpo.
Może kupię apteczny i poczekam jeszcze 2 dni to terminu @ i jeśli nie przyjdzie to zrobię -
anka2712 wrote:Jesteśmy w podobnej sytuacji Ja w 10dpo zrobiła i też nic... jutro termin @.
A temperatura mi jeszcze do góry skoczyła dziś.
To zrób koniecznie jutro! Zwłaszcza, że to termin @
Trzymam kciuki :*anka2712, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny