Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
alicjaaaa wrote:Szyjka w dodatku dalej miękka i śluz jak balsam, ale tylko przy szyjce. Zwykle już zaczynałam plamić 11dpo....
A miałam nie świrować.....
JA też szyjka miękka a w poprzednim cyklu tak nie miałam więc miałam nadzieję,że coś jest na rzeczy...Trzymam mocno kciuki i wydaje mi się, że u Ciebie też będzie fasolina
iksińska, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaleńka03 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś bobo test no i ujemny , byłam u ginekologa żeby dał mi skierowanie na Bhcg - to powiedział że nie da , że po tym się ciąży nie rozpoznaje i kazał mi przyjść po terminie miesiaczki to mnie zbada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Ja mam wyniki o 15.... już się zaczynam denerwować...nie wiem o której mój M. wroci z pracy...kazałam mu być po 15 bo chce samochod...oczywiście pretekst ze jade na zakupy :p
Hehe niezły pretekst ! rozumiem, że robisz mu niespodzianke ?
I nie denerwuj się, będzie na pewno dobrze:) -
maleńka03 wrote:kupiłam kolejny test tym razem quixx - jutro albo pojutrze zatestuję - a może zerknijcie na mój wykres i napiszcie co o nim sądzicie
Dla mnie wykres ładny...może po prostu było jeszcze za wcześnie na test...u każdego to roznie wygląda...Sprobuj może jeszcze jutro albo za dwa dni...PrimaSort, maleńka03, alicjaaaa lubią tę wiadomość