Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
alicjaaaa wrote:Szyjka w dodatku dalej miękka i śluz jak balsam, ale tylko przy szyjce. Zwykle już zaczynałam plamić 11dpo....
A miałam nie świrować.....
JA też szyjka miękka a w poprzednim cyklu tak nie miałam więc miałam nadzieję,że coś jest na rzeczy...Trzymam mocno kciuki i wydaje mi się, że u Ciebie też będzie fasolina
iksińska, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzrób prywatnie. Gin nigdy nie daje skierowaniamaleńka03 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś bobo test no i ujemny , byłam u ginekologa żeby dał mi skierowanie na Bhcg - to powiedział że nie da , że po tym się ciąży nie rozpoznaje i kazał mi przyjść po terminie miesiaczki to mnie zbada

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Ja mam wyniki o 15.... już się zaczynam denerwować...nie wiem o której mój M. wroci z pracy...kazałam mu być po 15 bo chce samochod...oczywiście pretekst ze jade na zakupy :p
Hehe niezły pretekst !
rozumiem, że robisz mu niespodzianke ?
I nie denerwuj się, będzie na pewno dobrze:) -
maleńka03 wrote:kupiłam kolejny test tym razem quixx - jutro albo pojutrze zatestuję - a może zerknijcie na mój wykres i napiszcie co o nim sądzicie
Dla mnie wykres ładny...może po prostu było jeszcze za wcześnie na test...u każdego to roznie wygląda...Sprobuj może jeszcze jutro albo za dwa dni...
PrimaSort, maleńka03, alicjaaaa lubią tę wiadomość

Na czole bardzo malusia jakby kaszka z maleńkich pryszczków i tyle.
[/url]